• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aydir adet olmuyorum kan ve idrar testleri negatif, sorun ne?

seyhanmerve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
42
0
96
Avustralya
Merhaba kizlar,

Benim en son adet gunum 23 haziran 2015 di, ve o gunden sonra bir daha adet olmadim. Suphelenip idrar testi yaptim evde 3 kere belli araliklarla ama sonuc negatif cikti. Agustos ayina girip yine adet olmayinca iyice suphelendim ve doktora gidip kan testi yaptirdim. Bugun sonucu ogrendim negatif cikti. Doktor 2 hafta sonra tekrar yenileyelim dedi. Tuhaf olan karin sisligimden baska hic bisey yok belirti olarak. Hic bir agrim yada sizim da yok. Doktora tekrar gidicem 2 hafta sonra o da Eylulun ortasi gibi bir tarih oluyor.

Simdi size sormak istedigim, benim gibi olup sonucunda nasil birsey le karsilastiniz? Acaba kanda ve idrarda cikmayan bir sey ultrasonla gozukebilirmi? Hersey Allahtan ve hakkimizda herseyin hayirlisi olsun diye durmadan dua ediyorum,sadece bu yasadigim durum nedir diye meraklaniyorum. Simdiden cok tesekkurler kizlar.

Polikistikover olabilirmi ? Benimde adetlerim hep geç oluyor hatta genelde adet söktürücüyle oluyorum

merhaba, benim de adetlerim bu yılın başından beri düzensiz. ben bunu beslenme düzenimin bozulmasına ve strese bağladım. hormon testlerinde vs de bir şey çıkmadı. 66 gün sonra olduğum bile olmuştu. en son 35 güne indi ara. kendiliğinden düzene girmeye başladı sanırım. stresin etkilediğini biliyordum ama beslenme düzeninin bozulmasını hiç düşünmemiştim.

Ben de 2 ay olmadim. Evde idrar testlerim negatif cikiyordu. Hastaneye gittim . Doktor test yaptirdi , pkolu oldugum ortaya cikti. Tarlusal verdi.
Merhaba kizlar,

Benim en son adet gunum 23 haziran 2015 di, ve o gunden sonra bir daha adet olmadim. Suphelenip idrar testi yaptim evde 3 kere belli araliklarla ama sonuc negatif cikti. Agustos ayina girip yine adet olmayinca iyice suphelendim ve doktora gidip kan testi yaptirdim. Bugun sonucu ogrendim negatif cikti. Doktor 2 hafta sonra tekrar yenileyelim dedi. Tuhaf olan karin sisligimden baska hic bisey yok belirti olarak. Hic bir agrim yada sizim da yok. Doktora tekrar gidicem 2 hafta sonra o da Eylulun ortasi gibi bir tarih oluyor.

Simdi size sormak istedigim, benim gibi olup sonucunda nasil birsey le karsilastiniz? Acaba kanda ve idrarda cikmayan bir sey ultrasonla gozukebilirmi? Hersey Allahtan ve hakkimizda herseyin hayirlisi olsun diye durmadan dua ediyorum,sadece bu yasadigim durum nedir diye meraklaniyorum. Simdiden cok tesekkurler kizlar.

Back