• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aydir adet olamiyorum yardim:(

melikebasyaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
1
0
1
Merhaba arkadaslar,
25 yasindayim, Agustos ayinin 20 sinde adet olmam gerekiyordu ancak 2 ay gecmesine ragmen olamadim. Normalde de duzensizdi ama hic bukadar gecikmemisti. Son 1 haftadir adet olacakmisim gibi goguslerim aciyor ve karnim agriyor, 2kere 2 ser hafta arayla gebelik testi yaptim negatif cikti. Pazartesi doktora gidiyorum ancak cok korkuyorum kotu bir sey vardir diye:(:( yardimci olabilir misiniz??

eğer ki adet düzensizliğiniz sürekli ise polikistik over rahatsızlığınız olabilir.pko da adetler düzensizdir adet belirtileri görürsünüz fakat bir türlü gelmek bilmez.bende de aynı durum var bir doktora görünün bir an önce.korkulacak bir şey yok eğer ki pko iseniz zararsız kistlerdir zatem doktorunuzda size bu bilgiyi verir.İyi günler

Merhaba arkadaslar,
25 yasindayim, Agustos ayinin 20 sinde adet olmam gerekiyordu ancak 2 ay gecmesine ragmen olamadim. Normalde de duzensizdi ama hic bukadar gecikmemisti. Son 1 haftadir adet olacakmisim gibi goguslerim aciyor ve karnim agriyor, 2kere 2 ser hafta arayla gebelik testi yaptim negatif cikti. Pazartesi doktora gidiyorum ancak cok korkuyorum kotu bir sey vardir diye:KK43::KK43: yardimci olabilir misiniz??
Hemen hemen benzer bir durumdan şuanda bende muzdaribim. Yalnız benim adetim yalnızca 1 gün geldi sonra kesildi şuan akıntılarım devam ediyor benimde testim negatifti. Ayrıca ağlarım da baya var ve gittikçe şiddetleniyor. Yarın doktora gidicem bakalım ne çıkacak kistten şüpheleniyorum. Bu kadar gecikme ile testin doğru sonuç verir diye düşünüyorum hamile olma ihtimalin yok bence. Ama içine sinmiyorsa son bir test yap ve doktora git. Önemli birşey olabilir, ihmale gelmez.

Back