- 28 Ağustos 2017
- 279
- 231
- 103
- 28
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
-
Canım 3 tane idrar testi yaptım negatif çıktı zaten ama şçim rahat etmiyoCanım test yapsana iki ay uzun bi süre belli olur. İçin rahat etmezse iki tane al
Kullandım bile . Ben testler negatif çıkınca bi ley yoktur diye 6 gün ve günde 2 tane olmak üzere 12 adet içtim bi paket bitti.Adet söktürücü olan çocuğuda düşürtür Allah korusun kullanma adet söktürücü
Yani bu kadar da geç döllenme olabilir mi ilişkiden 50 gün geçti ?Belki geç döllenmiştir oyüzden de çıkmamış olabilir gülüm
2 ayda idrar testi kesin sonuö verir miCanım test yapsana iki ay uzun bi süre belli olur. İçin rahat etmezse iki tane al
Valla bu konuda çok bilgili değilim hiç böyle bi durumda yaşamadım net bilgi veremem ama 2 aylık bir bebek mutlaka belli olmalı silik dahi olsa mantıken yani2 ayda idrar testi kesin sonuö verir mi
Bebek 2 aylık mı oluyor ? Son adet tarihimi baz alırsam 9 haftalık bir gebelik söz konusu. İnşallh yoktur rabbim isteyenlere versin. Olsa çıkardı testte bu zaman kadar diye düşünüyorum ben.Kesede bile göZükür utrasonda 2 aylık bebek
İnşallah öyledir canım rabbim isteyenlere versinValla bu konuda çok bilgili değilim hiç böyle bi durumda yaşamadım net bilgi veremem ama 2 aylık bir bebek mutlaka belli olmalı silik dahi olsa mantıken yani
Eylülün 11inde doktora gidicem. Bakalım neymiş. Sanırım çok stres yaptım o yüzden bunkadar geciktiKist olmasın .benim kistlerden dolayı uzun zaman adet olmadığım olur.ya da sinir stres ortam değişimi erken olabilir
MerhabaEylülün 11inde doktora gidicem. Bakalım neymiş. Sanırım çok stres yaptım o yüzden bunkadar gecikti
Merhaba konunun üzerinden bayağı zaman gecmis ama şuan bende aynı sorunu yaşıyorum ne yaptınız gittiniz mi doktara?Eylülün 11inde doktora gidicem. Bakalım neymiş. Sanırım çok stres yaptım o yüzden bunkadar gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?