• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aydır adet görmüyorum

Mavimorumsu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
60
37
8
33
Merhabalar.28 yasindayim.onceden duzenli adet olurdum.son iki aydr gormuyorum.ara ars kahverengi leke geliyor.4 kere hamilelik testi yaptim negatif.coronadan dolsyi hastaneye gitmeyi erteledim.kucuk bebegimde var.aranizda boyle birden adeti kesilen var mi
Güncel doktra gittim pko oldugunu soyledi adet sokturucu verdi kullanip tekrar kan tahlili vercem

Son düzenleme:
Merhabalar.28 yasindayim.onceden duzenli adet olurdum.son iki aydr gormuyorum.ara ars kahverengi leke geliyor.4 kere hamilelik testi yaptim negatif.coronadan dolsyi hastaneye gitmeyi erteledim.kucuk bebegimde var.aranizda boyle birden adeti kesilen var mi
saglik ocağına gidip kan verebilirsin ama hastane dedigin gbi sıkıntı olurda.stresden gelmio olabilir yada troidlerden yada prolaktin hormonu baktirmak lazm haplar kullaniosan oda etlileyebilir bnmde oyle doktorada gttm birsey goremedi testelr yaptı sonuclari alamadm daha

Merhaba canim bnde ayniyim su an tam 69.gun döngudeyim adetim duzensizdi ama hic bu kadar gecikmemistim bi kere daha olmustu 59 gun adet olmamistim ayni senin gibi lekelenmem vardi bnm hic cocugum yok o lekelenme oldugum zaman cocugum var sanmistim enfeksyon varmis oyuzden adet olamamistim kanda cikmisti adet sokturucu fitil fln verdiler o kadarki inanmadim akintim disinda hic biseyim yoktu yanma kasinti fln hic bisi yoktu fitili atinca yandi dedim gercekten enfeksyonmus belki seninkide enfeksyondur bu ay ise ovulasyonla takip ettim c life macun yuzunden gec yumurtladigimi dusunuyorum kan verdim sorunum yok enfeksyonda cikmadi ama bu sefer lekelenme ve akintim yok tahmini 71.gunumde adet olmam lazim ne yazikki bi kan vermende fayda var enfeksyon olmus olabilirsin ve normal gebelik testinde herkezde cikcak anlamina gelmiyo bi kac örnek var hayatimda gebe olan kisilerin testte degil kanda ancak 3 ayliga yakin ken sadece ciktigina dair insallah hakkimizda hayirlisi olur bebek istiyomusun bilmem ama adet olamamak cok buyuk sorun ayaklarimin yanmasindan geceleri uyuyamiyorum gunduz kasik agrilari en kotu olan pskoloji bnm icin geceleri ya adet oldugumu goruyorum ya gebelik testlerim pozitif oluyo ruyalarimda cok yorucu bi dönem oluyo insan icin ve fazlaca uzucu rabbim yardim etsin cumlemize mutlaka hic bisey yapamiyosanda kan baktir saglik ocagina bari gic gebelik , enfeksyon veya gec yumurtlamis olabilirsin

Cevaplariniz icin tesekkur ederim bayramdan sonra kadin doguma gidecegim insallah.bebegim 1.5 yasinda ve istedikten sonra hemen hamile kaldim.2. Icin cok erken diye hic dusunmuyoduk.farkli zamanlarda 4 test yaptim hepsi negatif.ilk gebeligimde adetime 5 gun kala yapmisyim hemen cikmisti.hamilelik olsa yine adetten 2 ay gecti resmen yine cikardi.adet olamamak cok kotu deprsynda gbi hissediyorum surekli.insallah kist tarzi biseyim yoktur

Cevaplariniz icin tesekkur ederim bayramdan sonra kadin doguma gidecegim insallah.bebegim 1.5 yasinda ve istedikten sonra hemen hamile kaldim.2. Icin cok erken diye hic dusunmuyoduk.farkli zamanlarda 4 test yaptim hepsi negatif.ilk gebeligimde adetime 5 gun kala yapmisyim hemen cikmisti.hamilelik olsa yine adetten 2 ay gecti resmen yine cikardi.adet olamamak cok kotu deprsynda gbi hissediyorum surekli.insallah kist tarzi biseyim yoktur
Enfeksyondur ayni seyleri yasadim daha önce leke seklinde geldi kesin gozuyle enfeksyon die dusunuyorum en kotu ihtimal gec yumurtladin ii dusun ii olsun ve kesin git doktora

Bende 30 gün kadar olmadım sonra adet söktürücü hap ictim yine olmadım kadın doğuma gittim hormonlarimda da sıkıntı yoktu. Bir sorun olmamasına rağmen gecikti. daha sonra Progestan iğnesi verdi doktor. İğne yakıcı bir iğne fakat 2 gün sonra kanamam başladı.

Öncelikle geçmiş olsn umarım sorun yoktur ..
Benim de bir sıkıntım var belki aynı durumu yaşayanlar vardır diye yazmak istedim geçen ay adet tarihim başlangıcı 22 haziran -27 haziran arası . Normalde temmuz ayında da 17snde olmam gerekiyordu ki benim adet günüm hiç şaşmaz takvimde neyse onu gösterir belki 1 gün önce yada sonra , fakat gelin görün ki halen adet olamadım 11 gün gecikti.Adetten önce birliktelik oldu fakat korunarak yani hamilelik ihtimalini pek düşünemiyorum çünkü 2 kez de test yaptım ilki geçen hafta cuma diğeri de az önce olmak üzere 2.çizgiyi geçtim silik bir çizgi bile yok . Adet sancısı ağrısı gibi ara ara yokluyo fakat gelen hiç birşey yok leke akıntı vs. Yani gebelik olsa testlerde çıkardı diye tahmin ediyorum adet olmama sebebimi de strese(haberlerden dolayı) havalara bağlıyorum ama neden hala olamadım eğer adet değilsem ne bileyim gebe isem neden çıkmıyo.
Doktora da gitmek istemiyorum bu aralar hastalık sebebi ile ama neden diye sorguladıkça düşünceler kafamda dolaşıyo kötü birşey düşünmek istemiyorum hiç ama sebep ne anlamıyorum da .Daha önce 1 kez daha böyle olmuştu sanırım Şubat ayında 7 gün gecikme sonunda adet olmuştum . Bir bilgisi fikri yada bu durumu yaşamış duymuş olan varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Back