• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 2 ayda 2 sene yaşlandım ne yapıcağımı şaşırdım yorumlarınıza ihtiyacım var

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nickminkenari

sıkı sıkı tutun
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
1.397
21
158
İstanbul
arkadaşlar bebeğim 2 aylık süpürgesiz cadı bir kız.yaklaşık bir haftadır ne beni emiyor ne sağdıgım sütü biberonla alıyo nede kaşıkla 60 cc sütü birbuçuk saatte kan ter içinde kalarak içiyorum. açlıkdan uykuya dalamıyo gece 90 cc mama veriyorum onuda 2 saatte bitiriyoruz. sabah 12 den gece 12ye kadar uyumuyo bide kolik. emmediği için artık sütümde azalmaya başladı önceden 2 saatte 200 cc süt çıkarsı gögsümden şimdi 4 saatte 150 ancak çıkıyo deliricemm

cnm bı doktora gotur derım ıstahsızlıgının bı sebebı vardır muhakkak gnelde bu olaylar dıs cıkarırken yasanır ama daha onun ıcınde cok erken oyuzden bı doktra goster derım ben allah kolaylık versın cnm inş bebısın ıstahı duzelır...

ayyy canım ya allah yardımcın olsun ama bi doktora götürdünüzmü acaba bi sorunumu var niye emmiyoki rezene falan denesen belki iyi gelir bizim ikizlere iyi geliyodu oyy çok zor canım ya yardımcı olan biri varmı sana:sm_confused:

ayyy canım ya allah yardımcın olsun ama bi doktora götürdünüzmü acaba bi sorunumu var niye emmiyoki rezene falan denesen belki iyi gelir bizim ikizlere iyi geliyodu oyy çok zor canım ya yardımcı olan biri varmı sana:sm_confused:

götürdük bir sorun yok dedi maalesef tek klıyorum ama çok yorgun düşüyorum

canım benimkide öyleydi bağazında balgam olduğu için göğsümü emmedi ve böylece süt azaldı biberona başladık senin dediğin gibi az ve uzun sürede içiyordu biberonun ağzını gevşek bıraktım hava alınca hem çok hemde daha kısa sürede içmeye başladı belki seninkide öyledir bir dene işallah düzelir benimkide şimdi diş çıkarıyor o yüzden yemiyor

arkadaşlar bebeğim 2 aylık süpürgesiz cadı bir kız.yaklaşık bir haftadır ne beni emiyor ne sağdıgım sütü biberonla alıyo nede kaşıkla 60 cc sütü birbuçuk saatte kan ter içinde kalarak içiyorum. açlıkdan uykuya dalamıyo gece 90 cc mama veriyorum onuda 2 saatte bitiriyoruz. sabah 12 den gece 12ye kadar uyumuyo bide kolik. emmediği için artık sütümde azalmaya başladı önceden 2 saatte 200 cc süt çıkarsı gögsümden şimdi 4 saatte 150 ancak çıkıyo deliricemm

kolik ağrılı bebekler emmek istemiyor canım benimkide gaz sancıları çok olunca memeyi reddediyor malesef.

canım bir dr.götür eğer önceden iyiyse bir sorun olabilir....umarım geçicidir yoksa sende daha çook seneler gidiyor dersen benim başımda yani......

benim kızımda 2aylık ve biz kolik oldugunu yeni ögrendik 1hafta oluo dr da degiştirdik bu yüzden sancıyla gittik bi aksam dr şöle bi baktı ''anne ben acım acım ama cok gazım var yiyecek yerim yok dio bebek''dedi:)) kolik için bi program hazırladı 10günlük harfiyen uyguluyorum ve önceden bogusarak 60cc yi zor içirirken şimdi 120cc içiyor 3saatte dr a danıstın mı canım

Geçenlerde bir doktorun açıklamasını dinledim aynı senin gibi şikayeti olan bir hasta gelmiş bebeğin ddrdi meğerse burnu tıkalıymış o yüzden emmiyormuş acaba öyle birşey olabilir mi?Ama sen yinede yemene,uyumana dikkat et sütünün miktarıda kaliteside düşmesin.Birisinin sana yardımcı olması gerek Allah yardımcın olsun çokda geçmiş olsun canım

arkadaşım peki doktor kan tahlili ve idrar tahlili kültür yaptımı???
benim kızımda 2 aya girmek üzzereyken böyle bi sıkıntı yaşadk
bizde kolik oldugu için aglıyor memeyi reddediyor diye düşündük
bi akşam çok aglayınca hemen dr gittik tahliller yapıldı idrar yolu enfeksiyonu çıktı
kız bebeklerde sıklıkla olabilen bir sorunmuş
6aylık olduk hala kontrolleri devam ediyor bu konuda
daha yeni böbrek ultrasonu çekildi 3 ayda birde tahlilleri yapılıyor
bilmiyorum dokotrunuz yaptımı bu tahlilleri ama gerrçekten kız bebeklerde çok önemli
bunu başka konulardada daha önce yazmıştım çnkü biz çok sıkıntı yaşadık o dönemde
biz kolik aglaması sandıgımız için 3 4 gün çocugumuz çekti o agrıları
sonunda 4 tane antibiytik iğne vuruldu baştan anlaşılsaydı sadece şurup yeterli olacaktı

Back