• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ayda 13 kilo

elif989898

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
4
1
1
26
Calistigim. Yemek firmasi bk yuzunden 2 ayda 13 kilo aldm icernn yemegenn disinda bsy yemek yasakti mecburiyettn yemek zornda kaldm is cok yorucu oldugu icin acliga dayanilmiyodu ve. 49 kilo olarak girdigim istn. 62 kilo olarak ciktm.yardm edin veremiyrm bu kilolari.yedigim.ymekler.orda yagli oldugu icin gitmiyo cok cabaliyrm. Ve daha 18 yasindaym kuyuya dusmus gibi hissediyrm ve cikamiyrm :((((

Calistigim. Yemek firmasi bk yuzunden 2 ayda 13 kilo aldm icernn yemegenn disinda bsy yemek yasakti mecburiyettn yemek zornda kaldm is cok yorucu oldugu icin acliga dayanilmiyodu ve. 49 kilo olarak girdigim istn. 62 kilo olarak ciktm.yardm edin veremiyrm bu kilolari.yedigim.ymekler.orda yagli oldugu icin gitmiyo cok cabaliyrm. Ve daha 18 yasindaym kuyuya dusmus gibi hissediyrm ve cikamiyrm :KK43:(((
hoop sakin olun. abartılacak bir haliniz yok boyunuz eğer çok kısa değilse. hem burger yüzünden almışsınız kiloları eğer fast foodu bırakır; yani sağlıklı beslenirseniz geldiği gibi gidecektir o kilolar:KK76: yani kronik bir kilolu durumunuz yok ne bileyim "çocukluğumdja beri tombuldum, hep yemek yerim karnım acıkıyor" gibi cümleler kurmadığınıza göre hayatınızdaki burger king evresi olarak adlandırın bu süreci ve ne yediğinize dikkat edin + haftada bi iki gün olsun yürüyüş yapın; emin olun kalmayacaktır bi şey Allahın izniyle :KK200::KK55:

Calistigim. Yemek firmasi bk yuzunden 2 ayda 13 kilo aldm icernn yemegenn disinda bsy yemek yasakti mecburiyettn yemek zornda kaldm is cok yorucu oldugu icin acliga dayanilmiyodu ve. 49 kilo olarak girdigim istn. 62 kilo olarak ciktm.yardm edin veremiyrm bu kilolari.yedigim.ymekler.orda yagli oldugu icin gitmiyo cok cabaliyrm. Ve daha 18 yasindaym kuyuya dusmus gibi hissediyrm ve cikamiyrm :KK43:(((
öncelikle psikolojinizi sağlam tutmanız şart, " bu kiloları aldıysam verebilirim!" "vücuduma iyi bakmalıyım" gibi cümleler kurarsanız çok daha kararlı ilerlersiniz, ayrıca dediğim gibi aşırı kilolu bir haliniz yok yahu gidecektir onlar da yaşınız da çok genç

hoop sakin olun. abartılacak bir haliniz yok boyunuz eğer çok kısa değilse. hem burger yüzünden almışsınız kiloları eğer fast foodu bırakır; yani sağlıklı beslenirseniz geldiği gibi gidecektir o kilolar:KK76: yani kronik bir kilolu durumunuz yok ne bileyim "çocukluğumdja beri tombuldum, hep yemek yerim karnım acıkıyor" gibi cümleler kurmadığınıza göre hayatınızdaki burger king evresi olarak adlandırın bu süreci ve ne yediğinize dikkat edin + haftada bi iki gün olsun yürüyüş yapın; emin olun kalmayacaktır bi şey Allahın izniyle :KK200::KK55:

öncelikle psikolojinizi sağlam tutmanız şart, " bu kiloları aldıysam verebilirim!" "vücuduma iyi bakmalıyım" gibi cümleler kurarsanız çok daha kararlı ilerlersiniz, ayrıca dediğim gibi aşırı kilolu bir haliniz yok yahu gidecektir onlar da yaşınız da çok genç

Hic alisik olmadigim.bi hal oldugu.icin psikolojimo saglam tutmakta zorlaniyrm

Gorusunuz icin tesekkur ederm moral oluyodnz bana boyun 165 :**
oo daha ne işte boyunuzla kilo arasında 3 kilo var onu bi 5-10 yaptınız mı zaten işiniz kolay siz baya zayıfmışsınız o yüzden hem maddi hem manevi anlamda zor gelmiş olmalı. neyse ben de kendi hikayemi anlatayım ben de bundan iki ay önce 70 kiloydum 63 boya (!) sonra size dediğim şeyleri yaptım az yedim kalori hesabı yaptım ve yürüyüş yaptım böylece iki ayın sonuda 12 kilo verdim elhamdülillah şu an 58 im. uzun lafın kısası iki ayda olmuş bitmiş bi şey için bu kadar yıpranmanıza gerek yok o kiloları kalıcı hale getirmeden sağlıklı beslenerek ve yürüyerek yakabilirsiniz ciddiyim ki zaten bu haliniz de normal kilo tabii kilo verince kendinizi daha hoş bulursunuz haliyle o ayrı

Back