• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ay önce düşük yaptım.doktor 3 ay dedi normalmi

Bende kurtaj oldum banada 6 ay dedi bi kac sonra duzensizligim oldu gidio kontrol oldum test filsn yapildi hersey normal dedi
Bu ayda bitsin madem 3 ay dediyse doktor

ben de ilk bebekten sonra kürtaj olduğumda 3 ay demişti dr, ama korunmadım çünkü pcos'tan dolayı zaten kolay gebe kalamıyorum. 2 kez regl oldum kürtajdan sonra 3. ay çok şükür bu defa beklemeden gebe kaldım ve kızım doğdu.
şubat ayında yine gebe kaldım ama 10. haftada tekrar aynı şey oldu, bebeğimin kalbi durdu ve yine kürtaj... bu defa korunmana gerek yok dedi doktorum. ilk kürtajı da doğumu mu da 2. kürtajı da aynı kişi yaptı; beni, bedenimi tanıyor. ha dese ki korun, yine korunmazdım.
bu konuyla ilgili şöyle de bir görüş var: beden hazırsa döllenmeyi kabul eder, rahim hazırsa döllenen yumurta yerleşir. bu bana mantıklı geliyor.
dilerim bir daha aynı acıyı yaşamazsın. bebeğin seni bekletmeden, sağ salim gelsin.

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun.Ben ilk kürtaj oldum.Doktor 3 ay koun dedi.Biz 1 ay korunduk.2.ay olmadı.3.ay da hamile kaldım.Rahim kendini toparlayınca anca oluyor.2.de düşük yaptım.Genetik uzmanına gittik.Eşim sordu korunma olayı ne kadardoğru diye.Doktor öyle bişey yok korunmayın dedi. :1: yani aslında doktorlar da korunmayı pek doğru bulmuyolar.Bence prosedür gereği böyle tavsiye etmek zorunda kalıyolar.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Rahmin toparlanması lazım canım doktorların tavsiyesi 3 adet döneminin geçmesi
Bende 5 ay kadar önce kürtaj oldum ve hala bebiş için cesaret edemiyorum :S

Back