2 ay oldu adetim gelmedi ne olur yardım

kzlelma42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
34
0
46
Konya
arkadaşlar 2 ay oldu adetim geçikti hamilelik testi yaptım defalarca birşey çıkmadı dün doktora gittim hormon bozuklugudur dedi ilgilenmedi kendi haline bırakalım dedi hapta vermedi acaba bilgisi olan varmı lütfen yardım edin....((((((((

Peki daha ne kadar süre kendi haline bırakacakmışsınız, o konuda bir şey söylemedi mi doktor? Tekrar kontrole falan çağırmadı mı?

Son düzenleme:
ne doktoruna gittin arkadaşım sen ?
doktor hiç kendi haline bırakalım der mi ne biçim doktor bu *
jinekologa git acilen

hormon bozukluğu yolsa kist falan da yoksa adet düzenlemesi için bikaç ay doğum kontrol hapı kullanmanızı önerebilirdi belki.başka bi doktora görünmelisin bence hormon bozukluğu varsa onu kontrol altına alması açısından.gelmesini bekledikçede gelmiyor bencee fazla sıkma kendini stres yapmamaya çalış

benimde 2 ayı geçti :26: tabi ben evli değilimde ne bilim eskidende oluyodu şimdi takmıyorum fazla civanperçemi çayı iç sabah akşam yada soğan suyu iç

benim adetim ne zaman gecikse soğan suyu kürünü uyguluyorum 2. günde en geç 3. günde sorun çözülüyor. Sizde deneyin isterseniz. Bir beyaz (mor olmayacak) soğanın sadece dış kabuğunu soyun 4' e bölün iki su bardağı su (hazır su olmalı) ile kaynatın. Su fokurdamaya başladıktan sonra 5 dakika daha kaynamaya devam etsin. Ilıyınca da süzüp için. Tadı belki kötü ama gerçekten işe yarıyor.

Son düzenleme:

ne biçim bir doktormuş o öyle.tavsiye ile başka bir doktora görün bence.tahlil yaptırmadan yada ne bileyim ultrasonla incelemeden olurmu.

arkadaşlar 2 ay oldu adetim geçikti hamilelik testi yaptım defalarca birşey çıkmadı dün doktora gittim hormon bozuklugudur dedi ilgilenmedi kendi haline bırakalım dedi hapta vermedi acaba bilgisi olan varmı lütfen yardım edin..(ilac kullanmanı tavsiye etmem)

bende aynı şikayetim var doktorlardan cekiniyorum korkuyorum daha yeni evliyiz. 6 ay oldu??

korkma canım ya.mutlaka ama mutlaka iyi bir doktora git.bende korkuyordum gitmedim gitmedim.en sonunda gittim ama cin 2 sebebiyle rahimağzım alındı.iyi bir doktora gidersen ne utanmana ne çekinmene gerek kalmaz.sakın ihmal etme.

ne biçim bir doktor o ya. Test falan yapmadan tanısını kafasından uyduruyor. Hem hormon bozukluğudur diyor hemde kendi haline bırakıyor. Bence gecikmeden başka bir doktora görün canım 2 ay az bir süre değil.

kızlar ilaç kullanmak her zaman doğru olmayabilir. bende 18 yaşımdayken sık sık adet görüyodum. jinekoloğa gittim. bişeyin yok. zamana bırakalım dedi ve zamanla düzeldi. ondan sonrada hiç problem yaşamadım.

valla bende begenmedim doktoru ssknın doktorları böyle oluyor eşim şuan çalışmadıgı için özelede gidemiyorum doktor adetin geldigi zamn gel ozamn tedavi uygulayalım dedi ama halen gelmedi nerdeyse 2 buçuk ay olcak hamilelikte yok testlerde öyle çıktı ama aşırı derecede kafa agrısı ve kıllanma oluştu vücudumda

Ben bekarım . Adetim 2 ay ı buluyor . Stresli bir yapım var . Doktora gittim . Tahlil yaptırdım . Bana yumurtalıklarımın tembel olduğunu söyledi . Tehlikeli bir durum yok dedi . Söktürücü verdi . İlacı içtikten sonra hastalandım . Ama daha sonra yine aynı sorunu yaşadım . Sadece bu ay düzene girdi . 1 ay da adet gördüm . bu konuyla ilgili doktora gideceğim tekrardan . Dikkat edilmeli . :26:

canım önce kanda gebelik testi yaptır.negatifse farlutal kullan bu senin adetini getirir.adet olduktan sınrada 3.günü hormon tahlili yaptır.yani FSH,LH,E2,TSH,PRL... baktır doktor yorumlasın hormonlarınla ilgili.....

ben özel hastanede çalışıyorum hastalara aynen bu tedaviyi uyguluyoruz...niye böyle ilgilenmiyorlarki

cnm ssk doktorları böyle konya dogum evinin doktorları hiç ilgilenmiyorlar kan tahlili yaptırdık hiç bir şey çıkmadı özele gitmeyi düşünüyorum doktor arıyorum

cnm ssk doktorları böyle konya dogum evinin doktorları hiç ilgilenmiyorlar kan tahlili yaptırdık hiç bir şey çıkmadı özele gitmeyi düşünüyorum doktor arıyorum

konya da prof. dr ali acar var.Annem bir kaç kere gitti,kuzenimde çok memnunlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…