arkadaşlar 2 ay oldu adetim geçikti hamilelik testi yaptım defalarca birşey çıkmadı dün doktora gittim hormon bozuklugudur dedi ilgilenmedi kendi haline bırakalım dedi hapta vermedi acaba bilgisi olan varmı lütfen yardım edin....((((((((
bende aynı şikayetim var doktorlardan cekiniyorum korkuyorum daha yeni evliyiz. 6 ay oldu??
bende aynı şikayetim var doktorlardan cekiniyorum korkuyorum daha yeni evliyiz. 6 ay oldu??
arkadaşlar 2 ay oldu adetim geçikti hamilelik testi yaptım defalarca birşey çıkmadı dün doktora gittim hormon bozuklugudur dedi ilgilenmedi kendi haline bırakalım dedi hapta vermedi acaba bilgisi olan varmı lütfen yardım edin....((((((((
arkadaşlar 2 ay oldu adetim geçikti hamilelik testi yaptım defalarca birşey çıkmadı dün doktora gittim hormon bozuklugudur dedi ilgilenmedi kendi haline bırakalım dedi hapta vermedi acaba bilgisi olan varmı lütfen yardım edin..(ilac kullanmanı tavsiye etmem)
ben özel hastanede çalışıyorum hastalara aynen bu tedaviyi uyguluyoruz...niye böyle ilgilenmiyorlarki
cnm ssk doktorları böyle konya dogum evinin doktorları hiç ilgilenmiyorlar kan tahlili yaptırdık hiç bir şey çıkmadı özele gitmeyi düşünüyorum doktor arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?