2 ay kala imkansızı başarmak için hazır olan var mı ?????????*

ayse2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
77
16
88
arkadaşlar ben kpss ye şimdiye kadar saçma sapan bir çalışmayla güya çalışıyordum ama bugün itibariyle kendime bi çeki düzen verip sıkı bi çalışma programıyla bu yolda başarıya ulaşacağıma söz verdim kendime....

Eğer benim gibi böyle geç başlayan ya da hala konularını bitirememiş arkadaşlar varsa bu topikte birbirimize destek olup birbirimizi güdüleyip başarıya ulaşabiliriz .... evet zor ama bence imkansız değil siz ne dersiniz?????????? bu arada kpss lisansa girecem ve alanım edebiyat

mesela bugün öğleden sonra tarihten duraklama, gerileme ve avrupadaki gelişmeleri çalıştım ve 150 soru çözdüm....akşam da rehberlik çalışmayı planlıyorum

Bende dün başladım canım çalışmaya ama bugün bitkinip çok şekerim düşünce kendimi veremedim derse. Hangi kitaptan çalışıyorsun ?

seninle benzer durumdayım ben de... ocaktan bu yana çalışıyorum ama hep program değiştirdim, ve unutunca hep baştan aldım. o yüzden eksik konularım var. ayrıca şu an sadece matematiğe yoğunlaştım, genel kültürü de tekrar etmediğimden hep unutuyorum zaten ben de lisanstan gireceğim, sadece gy-gk var bende.

Merhaba ekibinize beni de alın lütfeeen sevdim bu grubu:)
Son kpss fırsatını ii değerlendirmemiz lazım bundan sonra her şey torpille yürüyecek gibime geliyor korkuyorum :44:

ne güzel birbirine destek olacaklar çoğalıyoruz:) ben de saat 7 de başladım ilk aramı şu an verdim rehberlikten bir konu bitirdim bi de 63 soru çözdüm ilk etütte bu akşam full rehberlik çalışacağım belki kısa bi zamanda bitmiş olur en azından bir dersin bitmesi bile beni çok iyi motive edecek

seninle benzer durumdayım ben de... ocaktan bu yana çalışıyorum ama hep program değiştirdim, ve unutunca hep baştan aldım. o yüzden eksik konularım var. ayrıca şu an sadece matematiğe yoğunlaştım, genel kültürü de tekrar etmediğimden hep unutuyorum zaten ben de lisanstan gireceğim, sadece gy-gk var bende. [/SIZE][/QUOTE]

ben de tarih ve coğrafya çalışıyorum ama tekrar yapmadığım için hemen unutuyorum ama artık düzenli tekrarlar yapacam ...kendimi istibdat dönemine aldım:))))))

Kızlar ben de başlıcam iyice heveslendim ama bugün başlayamıyorum okul ödevimi yapmam laıım
yarından itibaren inşallah okula gidip gelcem ve geldiğimde hemen başlcam :))

başaracağız buna şimdiden eminim! Yeter ki güzel bir program ve istikrarlı bir çalışma

Son düzenleme:
@ayse2008, ben de düzenli tekrar yapmayı planlıyorum genel kültür için. Geçen hafta Osmanlı kültür uygarlık konusuna çalışmıştım onu birkaç kez tekrar ettim mesela. Bu şekilde kendimi alıştırmaya başladım ufaktan. Ama şimdi matematikte problemlerdeyim, o yüzden konularını bitirip öyle sözele geçeceğim. Bi on günüm var yani. Bugün yaş problemleri videosunu izledim, gündüz de karışık soru çözdüm matematikten. Hepimize kolay gelsin :)

Sent from my WP using Tapatalk

@arclizzie, doğru diyorsun. Seneye kpss nin yapılacağından şüpheliyim, sanırım bu yıl son. Duyduğumda moralim bozulmadı değil.... Ama kısmet artık inş. bu yıl olur...

Sent from my WP using Tapatalk

mrb arkadaşlar. ben yeni başlamadım kpss ye ama şuan son dönemler resmen saldım kendimi yaz gelince özellikle. ama size tavsiyem hakan dedenin videolarından tarih dersi dinlemeniz ,ben dersaneye gitmemem ragmen netten video izliyorum. güzel akılda kalıcı ip uçları veriyor.

evet ara verip geldim rehberlik de 1 ünite bitti , tarihte de osmanlı duraklama ve gerileme bitti toplam 270 soru çözdüm bugün ...iyi gidiyorum:)))) kızlar başaracaz bence hep birliktr bu sene azmedip kısa sürede zoru başaracağız inanıyorum:))))))))

1 ay full calıstım gece gunduz konuları (sadece gk) okudum ustunden, ara verdım mısafırlerım vardı, yenıden basladım sımdı ee ara verıncede tekrar konu tekrarı yapayım dedım, yarıları kaldı.
ben konu calıstıktan sonra test cozemıyorum, komık ama zaman kaybedıyormusum gıbı gelıyor bana ve cok sıkılıyorum konu testlerınde canım ısterse deneme cozuyorum tam sınav formatında, fena degıl bıraz daha calısırsam olacak....
ama çok sıkılmaya basladım artık, ama ınanıyorum basaracagız:)
ben ılkkez hazırlanıyorum bu arada calısıyordum ayrıldım.
hepimize kolay gelsin:)

Bende aynı durumdayım yeni baslayabildim iki hafta oldu daha. Ama inanıyorum :) neden olmasın ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende aynı durumdayım yeni baslayabildim iki hafta oldu daha. Ama inanıyorum :) neden olmasın ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim gibi birileri varmis cok sukur ya :/ Ben de toplasan bi aydir anca calisyorumdur.Edebiyat alanim.Uc ayri sinav var bi de biz de.Bi de formasyon belirsizligi yuzunden dersaneye de yazilamayinca senem bosa gitti gibi.Ama gene de sansimi deniyim dedim bakalim :$

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…