arkadaşımla konuştumda millet hamile kaldıda evlendi derler diyoo...ay ben bunu hiç düşünmemiştim yaa
arkadaşımla konuştumda millet hamile kaldıda evlendi derler diyoo...ay ben bunu hiç düşünmemiştim yaa
belki tekrar 3. üniyi okur yine tecil edilir askerlik..aslında danışmak istediğim nokta askerlik durumu değil. 2 ay içinde evlenilebilinirmi? çokmu abes durur nişan olmadan
canım bizde 6 yılıık ilişkinin ardından apar topar evlenme kararı aldık..eylülde isteme oldu..ekimde aile arasında söz nişan bi arada oldu..kasımda nikahımız oldu....şubatta düğünümüz var.ve hala ortada ne çeyiz,ne ev, ne eşya,ne de gelinlik var..ve işin en zor tarafı ben istanbulda yaşıyorum.Eşimin ailesi aydın da.eşim batman da çalışıyo..Yani kına gecesi istanbulda düğün aydında olacak evimiz batmanda kurulacak..Şu an itibariyle 2 aydan az vaktim var .. :
ooo canım az bi zaman var ve rahatsın :)) inşallah hayırlısı olur hepimiz için. nikahla düğün aynı anda düşünüyoruz ama bijkaç ay önceden haber vermemizmi lazımdı acaba:44:
2 aya evlenmeyi düşnüyorsunuz da aileler ne düşünüyor acaba? son sınıftayım demişsiniz, çalışmıyorsunuz kendi düğününüz için maddi bir katkıda bulunabilcek misiniz? düğün masraflı iş malum. ailenize zor olmasın bu durumda? askere gidip gelsin, sizin de okul bitmiş olur. evli evli asker eş yolu gözlemezsiniz hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?