Benin oğlumda da olmuştu zaman la dağıldıOğlumun geçen hafta 6. Ay aşılarını yaptırdık. Gene uyudu yavrum, canı çok yandı zaten. Babasının kucağında ağlaya ağlaya uyuyakaldı... Ateşi olmadı bizimkinin hiç. Bir de 4.ay aşısında bacağındasertlik oluştu, hemşire önceden söylemişti zaten, olabilir normal diye. Hiç ellemedik, birkaç güne geçti.
Geçmiş olsun bu arada.
Bizim aile hekimi muayene etmeden yapmazdı asıları hastaysa geri gönderir bir hafta sonra iyileşince gelin dedi hep hem aşı hem hastalık direncini kırdı rabbim şifa versin miniğe CnmMerhaba hanımlar bebeğim bugün 2. Ay aşısını oldu aşı olmadan huysuzluğu vardı gece çok ağladı sabah ta öyle ilk dok gösterdim soğuk algınlığı başlangıcı dedi burun spreyi ve calpol yazdı aşıya engel bir şey Yok dedi bir koluna iki bacağa aşı olduk eve geldik bebeğim devamlı uyumak istiyor gözünü açamıyor halsiz keyifsiz ateşide 38 çıktı ilaç verdim indi ama hiç keyfi Yok etrafına gülücük saçan kıpır kıpır oğlumu özledim bu durum normal mi ? Ne kadar sürer tecrübeli annelerden yorum bekliyorum