2. Ay aşısı

Ebraringo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
16
0
33
Merhaba hanımlar bebeğim bugün 2. Ay aşısını oldu aşı olmadan huysuzluğu vardı gece çok ağladı sabah ta öyle ilk dok gösterdim soğuk algınlığı başlangıcı dedi burun spreyi ve calpol yazdı aşıya engel bir şey Yok dedi bir koluna iki bacağa aşı olduk eve geldik bebeğim devamlı uyumak istiyor gözünü açamıyor halsiz keyifsiz ateşide 38 çıktı ilaç verdim indi ama hiç keyfi Yok etrafına gülücük saçan kıpır kıpır oğlumu özledim bu durum normal mi ? Ne kadar sürer tecrübeli annelerden yorum bekliyorum

Adidan atesi vs 1-2 gun surer ama soguk alginligindaki ates vs hemen gitmez cunku yeni dogan.. burnu tikanir oksurur.. ememez enerjisi olmaz..

Endişelenmeyin bizde aynı oldu hatta 1.ay aşısında devamlı uyuyor uyandıramıyorum diye acile gittik ama 2. ay aşısında bekledik. Hemen hemen 2,5 uyuyarak ve cansız, halsiz ağlayarak atlattık

Benim kizimda asilardan sinra uyurdu hep merak etmeyin canli asi sonucta vücuduna mikrop giriyo halsizlik normal ama atesini takup edin uykuda da olsa

Oğlumun geçen hafta 6. Ay aşılarını yaptırdık. Gene uyudu yavrum, canı çok yandı zaten. Babasının kucağında ağlaya ağlaya uyuyakaldı... Ateşi olmadı bizimkinin hiç. Bir de 4.ay aşısında bacağındasertlik oluştu, hemşire önceden söylemişti zaten, olabilir normal diye. Hiç ellemedik, birkaç güne geçti.

Geçmiş olsun bu arada.

Benin oğlumda da olmuştu zaman la dağıldı

Bizim aile hekimi muayene etmeden yapmazdı asıları hastaysa geri gönderir bir hafta sonra iyileşince gelin dedi hep hem aşı hem hastalık direncini kırdı rabbim şifa versin miniğe Cnm