Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2.ay aşıları ve rota virüs

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Peki bu aşıları tam söylenen gününde mi yaptırmak lazım bir kaç günden birşey olur mu ki

benim kızım da çarşamba tam 90 günlük oluyor geçen ayın 7 sinde gittik sağlık ocağına verem aşısı çarşambaları yapılıyo diyip geri gönderdiler doktorda aşıları yaptır sonra kontrole gelirsin demişti erkenden sağlık ocağında yaptırıp hastaneye gitmiştim kontrole 1-2 günden problem çıkmıyo heralde doktorada söledim çünki pazartesi gelicektik çarşamba yapıyoruz dediler falan diye.
benim kızıma da bi kolundan 2 bacağından yaptılar verem aşısı ve 3 lü karma aşı. sağlık ocağındakiler ateş yapar dedi doktor o eskidendi ateş yapmıyo dedi ama o gün hiç keyfi yoktu kuzumun ateşi 37,5 geçmedi ama paranax fitil yazdırdım ve kullandık o akşam yarım.
banada doktor 3.ay ve 5.ayda ishal aşısı var kesinlikle tavsiye ediyorum diye kendimde bebekken ishalden hastanelik olduğum için yaptırıcam herkesin bünyesine göre değişiyor heralde kimisi kaldıramıyor demek ki eşimde yan etkisinden çekiniyor ama daha beteri olmaktansa allah miniklerimizi korusun :18:

ishal aşısı olalı 1 hafta geçti çok şükür hiç problem olmadı bizde

Son düzenleme:
bizim doktorumuz rota virüsü aşısı hakkında olumlu konuşmadı. özellikle sordum yaptırmam gerekiyorsa yaptıralım diye.

Dr ise --bebeğin hijyenine dikkat et gerisini merak etme, zaten bu aşıyı yaptırsanız da başka nedenlerle ishal olma ihtamelleride var. ben kızıma yaptırmadım ama yine de siz bilirsiniz, dedi.

olabilir tabi doktorunuzun şahsi görüşü.fakat daima hijyene dikkat edemiyorsunuz örneğin kreşe gittiğinde çok daha tehlikeli.kapı kolundan bile bulaşma riski var.ayrıca ishaller çeşit çeşit.rota virüsü aralarında en tehlikeli olanından.bu aşıyı olanlar da ishal olabilir fakat ağır geçirmez hastanede yatmaz.bu yüzden bizim doktorumuz ısrarla yaptırdı bu aşıyı.hiçbir yan etkisi de olmadı.en azından içim rahat şimdi.

benim kızımda 2,5 aaylık geçen haftasonu yaptırdık aşılarını ve özellikle sordum rota virüs aşısını..mutlaka yapılmalı dedi..medical park bahçelievlere gidiyoruz ve çok memnunum doktorumdan yalnız aşı biraz pahalıydı 160 tl verdik bi rota virüs aşısına ama bizim cadımız lıkır lıkır içti çok sevdi..onun canına şifa olsunda paralar feda olsun kızıma..

bu doktorları bir türlü anlamıyorum ki hepsi farklı konuşuyor. iş yerinde eşime bugün söylemişler rota virüsü aşısını yaptırdınız mı diye eşim de gelirken eczaneye aşı siparişini vermiş. yaptıracağız artık. dediğin gibi yaptıralım içimiz rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…