Peki bu aşıları tam söylenen gününde mi yaptırmak lazım bir kaç günden birşey olur mu ki
bizim doktorumuz rota virüsü aşısı hakkında olumlu konuşmadı. özellikle sordum yaptırmam gerekiyorsa yaptıralım diye.
Dr ise --bebeğin hijyenine dikkat et gerisini merak etme, zaten bu aşıyı yaptırsanız da başka nedenlerle ishal olma ihtamelleride var. ben kızıma yaptırmadım ama yine de siz bilirsiniz, dedi.
bu doktorları bir türlü anlamıyorum ki hepsi farklı konuşuyor. iş yerinde eşime bugün söylemişler rota virüsü aşısını yaptırdınız mı diye eşim de gelirken eczaneye aşı siparişini vermiş. yaptıracağız artık. dediğin gibi yaptıralım içimiz rahat eder.olabilir tabi doktorunuzun şahsi görüşü.fakat daima hijyene dikkat edemiyorsunuz örneğin kreşe gittiğinde çok daha tehlikeli.kapı kolundan bile bulaşma riski var.ayrıca ishaller çeşit çeşit.rota virüsü aralarında en tehlikeli olanından.bu aşıyı olanlar da ishal olabilir fakat ağır geçirmez hastanede yatmaz.bu yüzden bizim doktorumuz ısrarla yaptırdı bu aşıyı.hiçbir yan etkisi de olmadı.en azından içim rahat şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?