Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz de aynı anda yaptırdık öyle yapılması daha iyiymiş.rota virüsü ağızdan veriyorlar.hiç ağır falan da gelmedi gayet rahattı o gece.
arkadaşlar bende bebeğime cuma günü 2.ay aşılarını yaptıracağım fakat doktorumuz bize hiç rota virüs aşısından bahsetmedi.bu aşının önemi nedir hiç bilmiyorum,beni bilgilendirirmisiniz? en azından geç kalmadan bende yaptırayım:44:
Rotavirüs aşısından dolayı biz çok sıkıntı çektik. Sürekli ishal oldu ve emmeyi nerdeyse bırakıyordu. Anne sütünün enzimi eksildi oğlumda ve neler çektik bir bilseniz. Doktorlara sorduğumda biz tavsiye etmiyoruz rotavirüs aşısını dediler. Birçok arkadaşa da sordum benim gibi az çok sıkıntı çekenler rotavirüs aşısı yaptıranlar olmuş. Çocuğu amuda kalkarak bile emzirdiğim oldu, uykusuzluklar vs.ler çektik. Tabi herkesin kendi seçimi. Ben çektiğimi anlatıyorum. Bir sürü yan etkisi olabilirmiş.
rotavirüs aşısından sonra bebeğimin sindirim sistemi çöktü resmen. 6.5 aylık daha yeni düzene girmeye başlıyor. aylar boyunca çok sıkıntı çektik. benim kızım kaldıramadı bu aşıyı. tabi her bebek bir değil, hepsi sorun yaşayacak diye birşey yok ama siz yine de kararınızı ağır yan etkilerini gözönünde bulundurarak verin.
Bence rotavirüsü hiç yaptırma
Sağlık ocağında bize sadece 2. Ayın sonunda verem aşısı olduğu söylendi başka hangi aşılar yapılıyor sağlık ocağında acaba ?Yoksa diğerleri icin özel hastaneye mi gitmek gerekli
dün aşılarımızı olduk fakat biraz ateşişmiz oldu.37.5i geçmedi tabi ateş düşürücü verdim.bugünde 37 falan sanırım yarına geçer.
biz cuma günü olduk 2.ay aşılarımızı.sağlık ocağı 3 tane aşı yaptı,2 tane bacağından biri kolundan:18:
bu yapılanlardan biriside verem aşısı diye biliyorum.özel hastaneye gitmene gerek yok,sağlık ocağı ilgileniyor bu aşılarla.özel hastanede biz sadece rotavirüs aşısını yaptıracağız eğer istersen onuda eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırabilirsin:82: