sonem Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2009 84 0 86 38 İçel Mersin 10 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sonem #1 arkadaşlar 2 ayın sonunda kaç aşı var ve hepsi aynı gün mü vuruluyor rota virüs aşısı da o gün vurulmalı bilen var mı...:ecrin_bebek:
arkadaşlar 2 ayın sonunda kaç aşı var ve hepsi aynı gün mü vuruluyor rota virüs aşısı da o gün vurulmalı bilen var mı...:ecrin_bebek:
Z zeynepsz Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2008 334 40 123 10 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sonem #2 rota vırusu harıc dıgerlerı aynı gun rotayı bır hafta sonra yatırdım zaten agızdan
sonem Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2009 84 0 86 38 İçel Mersin 10 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sonem #3 zeynepsz .!.: rota vırusu harıc dıgerlerı aynı gun rotayı bır hafta sonra yatırdım zaten agızdan Genişletmek için tıkla... aaaa ben rotayıda kol yada bacaktan zannediyordum sağol...içim rahatladı o zaman 14 de verem aşısı difteri tettonoz boğmaca aşısı çocuk felci ağızdan zatüre aşısı prönomok bide tüberküloz aşısı var değil mi oofff çok fazla...
zeynepsz .!.: rota vırusu harıc dıgerlerı aynı gun rotayı bır hafta sonra yatırdım zaten agızdan Genişletmek için tıkla... aaaa ben rotayıda kol yada bacaktan zannediyordum sağol...içim rahatladı o zaman 14 de verem aşısı difteri tettonoz boğmaca aşısı çocuk felci ağızdan zatüre aşısı prönomok bide tüberküloz aşısı var değil mi oofff çok fazla...