- 29 Ekim 2024
- 9
- 1
- 21
- Konu Sahibi beyzademirr
iki ay adet oldum temmuz 24 te ve ağustos adetim gecikti 7 eylülde oldum bu ay ekim adetim gecikti hala olamadım böyle bir durumda hamilelik olabilir mi temmuzda bir ilişki yaşadım sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Temmuzda hamile olsan şuan 4. Ayına giriyordun üstelik iki kez regl olmuşsun 9 ay boyunca her regl gecikmesinde hamilemiyim diye mi soracaksın ? Olabilir mi böyle bir şey.iki ay adet oldum temmuz 24 te ve ağustos adetim gecikti 7 eylülde oldum bu ay ekim adetim gecikti hala olamadım böyle bir durumda hamilelik olabilir mi temmuzda bir ilişki yaşadım sadece
idrar testi yaptınız mıiki ay adet oldum temmuz 24 te ve ağustos adetim gecikti 7 eylülde oldum bu ay ekim adetim gecikti hala olamadım böyle bir durumda hamilelik olabilir mi temmuzda bir ilişki yaşadım sadece
bugün kan verdim beta hcg < 2.30idrar testi yaptınız mı
beta hcg < 2.30 çıkmış nedir bu biliyor musunuzCanim git doktora. Bebisin cinsiyeti belli olmustur. Hadi hayirli olsun
canım verdim bugün kan beta hcg < 2.30 çıkmışSalı gününden beri bi evham var sende canım buralarda çare arama koş git bi kan tahlili ver sonra da sonucu bizlerle paylaş bakalım gebelik var mı yok mu ?
Hayır evhamlıyım takıntılıyım bilmem ne anca klavye başında bu evham soru sorma takıntısı yüklenmiş sana benden demesi…
çok teşekkür ederim bu değer kaç olunca hamile olunuyor acabahamile değilsiniz
Sen şu beta testini gösteren dökümanın resmini yüklede detaylıca bi bakalım
5 ten büyük olursaçok teşekkür ederim bu değer kaç olunca hamile olunuyor acaba
Şöyle Benim şu an Adetime 4 5 gün var Beta değerim 2.30 çıktı yükselir mi sizce5 ten büyük olursa