canım ahhh iii doktora denk gelsen böle düşünmessindoktorlar bence insan psikolojisinden anlamıyorlar sıkıldım gitmekten,ama sürekli aklım bu durumla meşgul,acaba yumurtlama hangi gün olacak nedir fln diye,sadece korkuyorum garçekten bu durum hamile kalmamda bi preoblem oluşturacak mı doktor kapılarını ne kadar aşındırıcam ne kadar uzun sürecek bu süre
arkadaşlar kafam çok allak bullak.2 ayı geçti hala adet olamadım,bu süre içinde doktorlara gittim kan testi idrar testi yaptırdım sonuçlar hep negatif,doktor progesteron hormonu düşük dedi tahlillere göre (0,8) değeri,yumurtlayamıyormuşum sanırım,1,5 seneyi geçti evliyim 3 aydr korunmuyoruz,daha önceden de adet düzensizliklerim vardı en fazla 10 gün flan geçerdi,ilk defa bu kadar uzun oldu,doktorlara göre herhangi bir problemim yok o değerden başka onuda nasıl yapıcam bilemiyorum,kafam çok karışık,sorum şu ki;bu geçen zaman zarfı hariç hala adet olamadım ve ben bu aralar adet olmadan yumurtlama olursa eğer hamile kalabilirmiyim?
Idrar testinde iki tane yaptim bu arada negatif cikti beta hcg <2 cikti hamile degilim sizce de degil mi?ama kasiklarimda ve belimede agri var neden olabilir?
Adet gecıkmesi oldumu[/QUO
Bu ay gecikti evet ustelik bir gun surdu? Ama benim tahminimce olmasi gereken sure 18 hafta cunku esim yok 18 haftadir ve adetlerimi gecikmelide olsa gordum hep
Adet gecıkmesi oldumu[/QUO
Bu ay gecikti evet ustelik bir gun surdu? Ama benim tahminimce olmasi gereken sure 18 hafta cunku esim yok 18 haftadir ve adetlerimi gecikmelide olsa gordum hep
Nadırende olsa gebelik gec belli olabılıyor benım 1 aydan fazla gecıktı adetım ki duzenli olurdum hamile oldgmu ögrendım ama devamı gelmedi işte hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?