• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ay adet gecikmesinden sonra hiç adet olmayıp hamile kalınır mı?

blueburyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
14
4
36
34
Ankara
arkadaşlar kafam çok allak bullak.2 ayı geçti hala adet olamadım,bu süre içinde doktorlara gittim kan testi idrar testi yaptırdım sonuçlar hep negatif,doktor progesteron hormonu düşük dedi tahlillere göre (0,8) değeri,yumurtlayamıyormuşum sanırım,1,5 seneyi geçti evliyim 3 aydr korunmuyoruz,daha önceden de adet düzensizliklerim vardı en fazla 10 gün flan geçerdi,ilk defa bu kadar uzun oldu,doktorlara göre herhangi bir problemim yok o değerden başka onuda nasıl yapıcam bilemiyorum,kafam çok karışık,sorum şu ki;bu geçen zaman zarfı hariç hala adet olamadım ve ben bu aralar adet olmadan yumurtlama olursa eğer hamile kalabilirmiyim? :5:

canım düzenli adet olamayan biri düzenli yumurtlamaz bölece hamile kalması zorlaşır tatlm biran önce doktora git :(

doktorlar bence insan psikolojisinden anlamıyorlar sıkıldım gitmekten,ama sürekli aklım bu durumla meşgul,acaba yumurtlama hangi gün olacak nedir fln diye,sadece korkuyorum garçekten bu durum hamile kalmamda bi preoblem oluşturacak mı doktor kapılarını ne kadar aşındırıcam ne kadar uzun sürecek bu süre :43:

doktorlar bence insan psikolojisinden anlamıyorlar sıkıldım gitmekten,ama sürekli aklım bu durumla meşgul,acaba yumurtlama hangi gün olacak nedir fln diye,sadece korkuyorum garçekten bu durum hamile kalmamda bi preoblem oluşturacak mı doktor kapılarını ne kadar aşındırıcam ne kadar uzun sürecek bu süre :43:
canım ahhh iii doktora denk gelsen böle düşünmessin :( zor biliorumçokzor beklemek :(

arkadaşlar kafam çok allak bullak.2 ayı geçti hala adet olamadım,bu süre içinde doktorlara gittim kan testi idrar testi yaptırdım sonuçlar hep negatif,doktor progesteron hormonu düşük dedi tahlillere göre (0,8) değeri,yumurtlayamıyormuşum sanırım,1,5 seneyi geçti evliyim 3 aydr korunmuyoruz,daha önceden de adet düzensizliklerim vardı en fazla 10 gün flan geçerdi,ilk defa bu kadar uzun oldu,doktorlara göre herhangi bir problemim yok o değerden başka onuda nasıl yapıcam bilemiyorum,kafam çok karışık,sorum şu ki;bu geçen zaman zarfı hariç hala adet olamadım ve ben bu aralar adet olmadan yumurtlama olursa eğer hamile kalabilirmiyim? :5:

Canım ablamda adet duzensızlıgı var 3 ayda dort ayda bır adet olur 5 senelik evli hamile kalamıyordu yıne boyle 3 ay adet gecıkmesı yasadı herzaman oldgu için test yapmadı mide bulantıları baslayınca süphelenip test yaptı 2 aylık hamileydi :) cok sürprız olmustu

Idrar testinde iki tane yaptim bu arada negatif cikti beta hcg <2 cikti hamile degilim sizce de degil mi?ama kasiklarimda ve belimede agri var neden olabilir?

Her ay adet görmek düzenli yumurtlamayı göstermıyormus aslında kuzenımın biri her ay düzenli adet görürken 3 4 ayda bir yumurtladgnı ögrendi, diğer bir kuzenimde 3 ay adet görmeyip üstüne hamile kaldı. İstisnalarda mevcut yani. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah müjdeni.

Adet gecıkmesi oldumu[/QUO
Bu ay gecikti evet ustelik bir gun surdu? Ama benim tahminimce olmasi gereken sure 18 hafta cunku esim yok 18 haftadir ve adetlerimi gecikmelide olsa gordum hep

Nadırende olsa gebelik gec belli olabılıyor benım 1 aydan fazla gecıktı adetım ki duzenli olurdum hamile oldgmu ögrendım ama devamı gelmedi işte hakkında hayırlısı olsun

Back