Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim inşallah tutunurMerhaba, ilaçlarınızı düzgün kullanmak dışında yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Umarım sağlıkla tutunur
Bugün 12 de 2. Aşılamayı yaptırıcam aşırı gerginim ve korkağım tutunması için özel birşey yapmam gerekiyor mu duadan başka
Merhaba ben de 2. Aşılama için iğne kullanıyorum yarin doktorum bakacak ne kadar geliştiğine. İnşallah bu sefer olumlu sonuçlar alırız.Bugün 12 de 2. Aşılamayı yaptırıcam aşırı gerginim ve korkağım tutunması için özel birşey yapmam gerekiyor mu duadan başka
Sonucunuz nedir acaba ?Merhaba ben de 2. Aşılama için iğne kullanıyorum yarin doktorum bakacak ne kadar geliştiğine. İnşallah bu sefer olumlu sonuçlar alırız.
Bugün tekrar doktora gittim 2 küçük 1 büyük yumurtam gelişmiş bugün çatlatma iğnesi kullanacağım çarşamba günü aşılama yapılacak.Sonucunuz nedir acaba ?
3 yumurta gelişince aşılama yapılıyor mu benim doktorum en fazla 2 yumurta dedi diğerlerinde çoğul gebelik oluşursa sıkıntılı oluyor o yüzden prosedür yapma diyor dedi.Bugün tekrar doktora gittim 2 küçük 1 büyük yumurtam gelişmiş bugün çatlatma iğnesi kullanacağım çarşamba günü aşılama yapılacak.
Ben Hollanda da yaşıyorum Burada maksimum 3 yumurta istiyorlar, aşılama 6 defa yapılıyor ondan sonra doktor tüp bebek kararı veriyor çok farklı kanunları var. Türkiye’yi bilmiyorum. İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.3 yumurta gelişince aşılama yapılıyor mu benim doktorum en fazla 2 yumurta dedi diğerlerinde çoğul gebelik oluşursa sıkıntılı oluyor o yüzden prosedür yapma diyor dedi.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Doğrudur o zaman .Ben Hollanda da yaşıyorum Burada maksimum 3 yumurta istiyorlar, aşılama 6 defa yapılıyor ondan sonra doktor tüp bebek kararı veriyor çok farklı kanunları var. Türkiye’yi bilmiyorum. İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.
Amin AcmainDoğrudur o zaman .
Rabbim hepimize hayırlısını versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Merhaba ne durumdasınız sonucunuz ne acabaBugün 12 de 2. Aşılamayı yaptırıcam aşırı gerginim ve korkağım tutunması için özel birşey yapmam gerekiyor mu duadan başka
Merhaba , henüz aşılamadan sonra 10.gündeyim regl olmadım ama ara ara ağrı giriyor regl olacak gibi hissediyorum eğer olmazsam pazartesi yada salı kan vericemMerhaba ne durumdasınız sonucunuz ne acaba
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız, benimde bugün 4. günüm aşırı bel ve kasık ağrım var. ilk aşılamada böyle olmamıştı.Merhaba , henüz aşılamadan sonra 10.gündeyim regl olmadım ama ara ara ağrı giriyor regl olacak gibi hissediyorum eğer olmazsam pazartesi yada salı kan vericem
İnşallahİnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız, benimde bugün 4. günüm aşırı bel ve kasık ağrım var. ilk aşılamada böyle olmamıştı.
İnşallahİnşallah
Bende ikinci aşılamada çok farklı ağrılar vardı kasık ağrısı çoktu özellikle sol tarafıma çok vuruyordu .
Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah