2.aşılama öneriniz?

liva17

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2024
106
24
30
Bugün 12 de 2. Aşılamayı yaptırıcam aşırı gerginim ve korkağım tutunması için özel birşey yapmam gerekiyor mu duadan başka 🙏

Merhaba, ilaçlarınızı düzgün kullanmak dışında yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Umarım sağlıkla tutunur 🖤

Bugün 12 de 2. Aşılamayı yaptırıcam aşırı gerginim ve korkağım tutunması için özel birşey yapmam gerekiyor mu duadan başka 🙏
Merhaba ben de 2. Aşılama için iğne kullanıyorum yarin doktorum bakacak ne kadar geliştiğine. İnşallah bu sefer olumlu sonuçlar alırız. 🤲

Bugün tekrar doktora gittim 2 küçük 1 büyük yumurtam gelişmiş bugün çatlatma iğnesi kullanacağım çarşamba günü aşılama yapılacak.
3 yumurta gelişince aşılama yapılıyor mu benim doktorum en fazla 2 yumurta dedi diğerlerinde çoğul gebelik oluşursa sıkıntılı oluyor o yüzden prosedür yapma diyor dedi.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏

3 yumurta gelişince aşılama yapılıyor mu benim doktorum en fazla 2 yumurta dedi diğerlerinde çoğul gebelik oluşursa sıkıntılı oluyor o yüzden prosedür yapma diyor dedi.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏
Ben Hollanda da yaşıyorum Burada maksimum 3 yumurta istiyorlar, aşılama 6 defa yapılıyor ondan sonra doktor tüp bebek kararı veriyor çok farklı kanunları var. Türkiye’yi bilmiyorum. İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.

Ben Hollanda da yaşıyorum Burada maksimum 3 yumurta istiyorlar, aşılama 6 defa yapılıyor ondan sonra doktor tüp bebek kararı veriyor çok farklı kanunları var. Türkiye’yi bilmiyorum. İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.
Doğrudur o zaman .
Rabbim hepimize hayırlısını versin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏

Merhaba , henüz aşılamadan sonra 10.gündeyim regl olmadım ama ara ara ağrı giriyor regl olacak gibi hissediyorum eğer olmazsam pazartesi yada salı kan vericem
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız, benimde bugün 4. günüm aşırı bel ve kasık ağrım var. ilk aşılamada böyle olmamıştı.

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız, benimde bugün 4. günüm aşırı bel ve kasık ağrım var. ilk aşılamada böyle olmamıştı.
İnşallah 🙏
Bende ikinci aşılamada çok farklı ağrılar vardı kasık ağrısı çoktu özellikle sol tarafıma çok vuruyordu .
Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah

X