Aşılama 2.aşılama olup hamıs kalanlar varmı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
42
merhaba kıslar salı gunu 2.aşılamamı olacagım 2 aşılamada hamıs kalan varmı asılamanız olunca nelere dıkkat ettınızfisfisfis

ben 2.aşılamada hamile kaldım..daha 2 gün önce aldık sonucu..keseyi falan göremedik ama hayırlısı inş...sen nerde yaptırıyorsun,kaç yumurtan oluştu...??

yarın saat 2 de bahcecı klınıgınde olucak canım 2 yumurtam buyukluge ulasmıs ama doktorum cok yumurtan olusmus dedi dun catlatma ıgnemı yaptım senın kac yumurtan olustu canım
tekrardan tbr ederım senıı allahım kucagınada almayı nasıp eder ıhsallah
darısı bızım basımızaaa

Merhaba kizlar banada yazarmisiniz bende eylül ayinda aşilama olacağim
izmir kent hastanesinde
zor mu caniniz yaniyomu

peki nasıl yapıyorlar çok heyecanlıyım aşılama öncesi yapılması gerekenler neler ne yapmam lazım doktora gitmeden
ben biraz acemiyim de merakımdan soruyorum ve çok korkuyorum

yarın saat 2 de bahcecı klınıgınde olucak canım 2 yumurtam buyukluge ulasmıs ama doktorum cok yumurtan olusmus dedi dun catlatma ıgnemı yaptım senın kac yumurtan olustu canım
tekrardan tbr ederım senıı allahım kucagınada almayı nasıp eder ıhsallah
darısı bızım basımızaaa

hayırlısı olsun hakkında..benim 3 yumurtam vardı çatlama büyüklüğünde olan..doktor iptal edelim demişti çoğul olur diye ama ben istememiştim..işte öyle...

Cnm esracim yazilarini hep takip ediyorum eşim evde old için yazamiyorum bakiyorumda sen çok stres olmuşsun benim ilk aşilamamdaki gibi ltfn gülüm rahat ol inan hiç bişeyin önemi yok çok ayrintida bilsen gereksiz verecekse hiç bişey yapmadan ilk gecesinde hamile kalanlar var verir ben çocuk olayini bayaği bi erteledim inan kuş gibi hafifledim kocamla hayatin tadini çikariyorum sende aşilama yaptiracağini unut gevşe rabbim bu emeğini boşa çikarmayacaktir tamam mi tatlim :içelim: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tabiiki stres ve heyecan olucak.rahat olmak bize göre değil bu durumda sanırım.eminim bu bizim iyiliğimiz için fakat yinede olmuyor işte.kafayada takılıyor,streste oluyor,heyecanda... Esra bugün benim 9. günüm yarın bir kanda baktırayım diyorum ama erken gibi aslında 14 ünde baktırsam daha iyi olur belki....ama dayanamıyorum

bende 2.aşılamamı yaptıracağım.cuma veya cumartesi olur sanırım.ilki olmadı sanki 2.de olmazmış gibi geliyor ama hayırlısı bakalım

Kızlar benimde 2.aşılamam dün yapıldı.Ümitsiz olmayalım lütfen olacak İnşAllah.Stres gerçekten etkiliyor.Moral çok önemli .Herşeyin hayırlısı olsun.Onca emek veriyoruz Aşılama olsun Tüp bebek olsun hem maddi hem manevi ilaçlar, ağrılar, sancılar vs....eee bu kadar emek boşa gidiyor.Olacak mı? olmayacakmı ya tutmamışsa diyerek strese giriyoruz ve sonuç genellikle hüsran. Kendi adıma bu sefer bunları pek düşünmeyeceğim sabırlı olmak lazım.Biliyorum çok zor meraklanmamak ama 2 haftayı stressiz geçirelim.Kendimizi pek dinlemeyelim(tabiki önemli bir sorun yoksa) tadını çıkaralım olmazsada haktan hayırlısı o daha iyisini biliyor.Sonuç bekleyen herkesin Allah gönlüne göre versin.Dualarım hepimiz için

X