Aşılama 2. Aşılama olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

RbaPlt14

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2021
116
56
28
29
Merhaba kızlar
3yildir evliyiz eşim askeri personeldi anca yeni bir araya gelebildik aralıktan veri doktor kontrolundeyiz evlendigimizden beri hic korunmadik sonuclarimiz ikimizinde elhamdülillah iyi ama yinede nasip etmedi Rabbim geçen ay ilk asilamamdi herhangi bir şikayetim olmadi tek bel agrım dışında ama tutmadi bu ay ikinci aşılamami oldum 3tane gelişenim vardı ayın 13unde oldum beklemedeyim bakalım benim gibi olanlar varsa konuşmak isterim birbirimize destek olalım insan aynı şeyleri yaşadığı insanlarla konuşmak istiyor manevi olarak rahatlamak için

Merhabalar inşallah bebislerimiz tutunmustur. Bende sizden üç gün önce aşılama yaptırdım. Biraz ağrılı idi iki gün kadarda hafif hafif leke geldi doktor da gelir zaten demişti. O günden bu yana karnımda hep şişlik hissettim hala da var sağ kasigim ağrıyor ilaçların iğnelerin etkisidir diye düşünüyorum. Bir de o gelen lekelenmeler 2. Gün kesilmişti 4. Gün tekrardan kahverengi bir leke geldi bir de kanamista kurumuş gibi iplik gibi bir şey vardı progestan hap kullanıyorum ilk iki gün acayip baş dönmesi yapıyordu şimdi uykumu getiriyor sadece. Şimdilik bekliyoruz bakalım güzel haberlerde buluşuruz inşallah

Merhaba inşallah sizinde tutmuştur Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin bize inşallah
Benimde ilk 3 4 gün oldu kahve rengi aynı sizin gibi ipliksi oluyordu progestandan kaynaklı benimde ilk günden beri uyku sorunu ve baş dönmesi ciddi şekilde var inşallah güzel haberlerde buluşuruz ilk asilamamdi ağrılarım vardı ama şu an hicbir şeyim yok sanki aşılama olmamış gibiyim

Amiiin inşallah bekliyoruz bakalım şuan sadece progestan hapının etkilerini yaşıyorum baş dönmesi ve uyku onun haricinde adet günümde yaklaşıyor

Amiiin inşallah bekliyoruz bakalım şuan sadece progestan hapının etkilerini yaşıyorum baş dönmesi ve uyku onun haricinde adet günümde yaklaşıyor
Benimde baş dönmek uyku bugünde kasık agrım var o kadar ya inşallah hayırlı haberler alırsınız insallah ya insallah Rabbim nasip etmistir

Merhaba canım benimde ilk asilamam tutmadı bugün adet oldum malesef ikinci için beklemedeyim rahim filmi falan cektiricem ilkinde es geçtim cektirmedim şimdi çektirip ona göre bakicam sen cektirmismiydin

Merhaba canım benimde ilk asilamam tutmadı bugün adet oldum malesef ikinci için beklemedeyim rahim filmi falan cektiricem ilkinde es geçtim cektirmedim şimdi çektirip ona göre bakicam sen cektirmismiydin
Merhaba hayır benim herşeyim çok normal diye ilk takibe basladigimiz zaman çektirmedi daha sonrada hiç istemedi benimde aklıma çok takılan birşey aslında bu ama çektirmedim hiç normalde asilamadan önce çektirilmesi gerekirmiş bir kaç yerde öyle okumuştum bakalım hayırlısı olsun eğer buda tutmazsa biraz ara vermek istiyorum hem maddi hem manevi çok yoruldum çünkü yeniden başladığım zaman ilk bunu cektiricem diye düşündüm

Bana doktorum çekelim demişti ama çekilen ay korunmak gerekiyormuş verilen radyoaktif maddeden dolayı gebelik oluşmaması gerekiyormuş zararliymis çünkü bebeğe onun için vakit kaybı olmasın diye cektirmedim bende tutmayınca malesef acaba dedim bende bir sorun mu var tüpler mi tıkalı rahimde şekil bozukluğu mu var bunlar olunca da tutmuyor çünkü hormon tahlilleriyle falan da belli olmuyor bu sıkıntilar eğer tüp tikaliysa falan zaten gebelik oluşmuyor onun için tedaviye başlamadan çektirmek gerekir bence inşallah sizin ki tutar gerek kalmaz benim ki de temiz çıkar çünkü gerçekten maddi manevi yoruluyor insan tüpler tamamen tikaliysa açılmıyorsa direk tüp bebeğe yonlendiriliyor çünkü en azından boşa kürek çekmemis oluruz

Ya evet inşallah sizin tıkalı değildir o kadar iyi anlıyorum ki sizi insan o kadar çok yoruluyor ki maddi manevi maddiyat bir tarafa manevi olarak çöktüğünü hissediyor insan bir süre sonra
Rabbim inşallah kapı kapı evlat diye dolandirmaz daha bizleri Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizde hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah arkadaşım hemen tutar

Amin amin inşallah her zaman tüm evlat isteyenlere dua ediyorum çok zor bir durum