Değerli okuyucuların, hamile kalma sürecimde çok fazla yorulduğum için bu yazıyı yazmayı uygun gördüm. Kocaeli de ikamet ediyorum. 3 yılı aşkın süredir evliyim ve evliliğimin ilk ayından itibaren çocuk düşünmeye başladım. 1 sene boyunca olmayınca tedbiren bir dr a görünelim dedik. İşte süreç öyle başladı. O test bu tahlil derken dr tuhaflıkları, tatminsizlikleri başka dr lar. bu şekilde 3 yıl geçti. Aklımızda hep olan Emsey hastanesini denemeye karar verdik. Kurtköyde (istanbul) olması bizi biraz tedirgin etmişti. Ama yolun 50 dk sürüyor olması bizi rahatlattı. Emsey de ki doktorumuz Nesrin Baştuğ hanım. Kendisi çok samimi ve donanımlı bir doktor. Hiçbir fazla işlem fazldan tahlil,ilaç kullandırmayan bir insan. Bu yönü aşırı hoşuma gidiyor. Ayrıca hastane genel anlamda mahremiyete çok özen gösteren bir hastane, Nesrin hanımın yaptığı her işlem dua ile başlıyor. Bana kendimi emin ellerde hissettirdi bu yönü. 1. aşılamamız malesef olumsuz oldu. Ancak 2. aşılamamız tuttu. elhamdülillah 7 haftalık hamileyim. Okuyan herkese tavsiyem emin ellere teslim edin kendinizi. Rabbim isteyen uğraşan herkese tez vakitte hayırlı evlatlar nasib etsin. (Bu arada hastanenin fiyatları çok uygun.)
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Aşılama 2. Aşılama ile hamile kaldım.
- Konu Sahibi Gulhusna
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz