- 3 Eylül 2021
- 2
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi gulbahar42
-
Herkese merhabalar kızlar. Ben konyada yaşıyorum ve 24 yaşındayım. 3 senelik evliyim 3 senedir de korunmasız devam ediyoruz. Bebek istiyoruz. 9 ay bir doktorda ilaç tedavisi (klomen-evicop) ve rahim filmi çektirdim bir sonuç alamadım. Daha sonra Nisan ayında Konyada profesör doktor Ali Acar a başladım aşılama yapılacağını söyledi. Adetimin 4. Günü başladım Gonal f 300 kalem iğne kullandım 8 gün, ertesi sabahı ovitrelle kullanıp İlk aşılamamızı 18 mayıs dayaptırdık. fakat tutmadı. Şimdi aynı ay içerisinde adetimin 4. Günü gonal f 450 Karıştırmalı iğne kullanmaya başladım 8 gün kullandım ve bitti. Bu sabah (12.06) sabah 8 de ovitrelle kullanıp pazartesi günü 2. Aşılama için kliniğe gideceğim. İnşallah tutar bu sefer. Bu süreçte insan gerçekten çok yıpranıyor ve çok üzülüyor. Sizlerden de destek bekliyorum aşılama yaptırıp Tutanlar neye dikkat edilmeli? Bilgilendirirseniz çok sevinirim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. (Amin)
Öncelikle inş aşılamanız tutarHerkese merhabalar kızlar. Ben konyada yaşıyorum ve 24 yaşındayım. 3 senelik evliyim 3 senedir de korunmasız devam ediyoruz. Bebek istiyoruz. 9 ay bir doktorda ilaç tedavisi (klomen-evicop) ve rahim filmi çektirdim bir sonuç alamadım. Daha sonra Nisan ayında Konyada profesör doktor Ali Acar a başladım aşılama yapılacağını söyledi. Adetimin 4. Günü başladım Gonal f 300 kalem iğne kullandım 8 gün, ertesi sabahı ovitrelle kullanıp İlk aşılamamızı 18 mayıs dayaptırdık. fakat tutmadı. Şimdi aynı ay içerisinde adetimin 4. Günü gonal f 450 Karıştırmalı iğne kullanmaya başladım 8 gün kullandım ve bitti. Bu sabah (12.06) sabah 8 de ovitrelle kullanıp pazartesi günü 2. Aşılama için kliniğe gideceğim. İnşallah tutar bu sefer. Bu süreçte insan gerçekten çok yıpranıyor ve çok üzülüyor. Sizlerden de destek bekliyorum aşılama yaptırıp Tutanlar neye dikkat edilmeli? Bilgilendirirseniz çok sevinirim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. (Amin)
Öncelikle inş aşılamanız tutarben de sizin gibi gonal f kullanıyorum 5.gündeyim.İğneli 2.aşılamam olacak öncekinde menopur kullanmıştım.Gonal f daha ağır bi iğne sanırım kullandığım günden beri yumurtlama ağrısı yaşıyorum kaç mm iken çatlatma iğnesi vurdunuz acab
Ben de dün kontrol oldum 12 mm falandı en büyüğü. 75 vurmaya devam ediyorum aşırı büyümüş gibi kasık ağrısı yaşıyorum 12 mm olduğunu öğrenince şaşırdım açıkçası. Yarın yine kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor tahminim aşılamam Pazartesi olur. Önceki aşılamam 22-24 mm iken olmuştu.İnş güzel sonuçlar alırızBenimde ikinci aşılamam sanırım aynı günler başlamısız gonalf ilk 5gun 75lik kullandım ama ben adetin 2.ci günü başladım dün kontrolüm vardı en büyüğü 10mm di beni çok az bi gekisme var dedi 150lige çıkardı iğne dozunu oersembe yine kontrolüm var 20mm iken çatlatma iğnesi yapmıştık ilk aşılamam da
Geçtiğimiz şubat ayında ilk aşılamamı yaptırmıştım nasip değilmiş tutmadı bu ikinci aşılamak 3yıldır istiyoruz inşallah sonuclari pozitif olurBen de dün kontrol oldum 12 mm falandı en büyüğü. 75 vurmaya devam ediyorum aşırı büyümüş gibi kasık ağrısı yaşıyorum 12 mm olduğunu öğrenince şaşırdım açıkçası. Yarın yine kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor tahminim aşılamam Pazartesi olur. Önceki aşılamam 22-24 mm iken olmuştu.İnş güzel sonuçlar alırızne zamandır deniyorsunuz ?
Ben de kasım ayımda yaptırmıştım sonra ara verdim bu ay tekrar başladık umarım güzel sonuçlar alırızGeçtiğimiz şubat ayında ilk aşılamamı yaptırmıştım nasip değilmiş tutmadı bu ikinci aşılamak 3yıldır istiyoruz inşallah sonuclari pozitif olur
Benimde bugün kontrolüm daha gitmedim boyutunu bilmiyorum ama sen benden yumurta gelişiminde önde gidiyo gibisin tekrar kontrolün ne zaman önümüzdeki hafta başı olur senin aşılaman yada cmrtesi falan hayirlisiylaBen de kasım ayımda yaptırmıştım sonra ara verdim bu ay tekrar başladık umarım güzel sonuçlar alırızbugün yine muayeneye gittim yumurta 17mm olmuş yumurta var sperm var neden olmuyor anlamış değilim valla
Yarın tekrar gideceğim canım benimle aynı anda tedaviye başlayan arkadaşım cumartesi günü olacak benimki yüksek ihtimal pazartesi olur araştırma hastanesinde yaptırıyorum mecbur hafta içi bir gün olurBenimde bugün kontrolüm daha gitmedim boyutunu bilmiyorum ama sen benden yumurta gelişiminde önde gidiyo gibisin tekrar kontrolün ne zaman önümüzdeki hafta başı olur senin aşılaman yada cmrtesi falan hayirlisiyla
Bende 2.aşılamaya geçtim ilki tutmadı aşının tutması için nelere dikkat etmeliyiz?Herkese merhabalar kızlar. Ben konyada yaşıyorum ve 24 yaşındayım. 3 senelik evliyim 3 senedir de korunmasız devam ediyoruz. Bebek istiyoruz. 9 ay bir doktorda ilaç tedavisi (klomen-evicop) ve rahim filmi çektirdim bir sonuç alamadım. Daha sonra Nisan ayında Konyada profesör doktor Ali Acar a başladım aşılama yapılacağını söyledi. Adetimin 4. Günü başladım Gonal f 300 kalem iğne kullandım 8 gün, ertesi sabahı ovitrelle kullanıp İlk aşılamamızı 18 mayıs dayaptırdık. fakat tutmadı. Şimdi aynı ay içerisinde adetimin 4. Günü gonal f 450 Karıştırmalı iğne kullanmaya başladım 8 gün kullandım ve bitti. Bu sabah (12.06) sabah 8 de ovitrelle kullanıp pazartesi günü 2. Aşılama için kliniğe gideceğim. İnşallah tutar bu sefer. Bu süreçte insan gerçekten çok yıpranıyor ve çok üzülüyor. Sizlerden de destek bekliyorum aşılama yaptırıp Tutanlar neye dikkat edilmeli? Bilgilendirirseniz çok sevinirim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. (Amin)
Aşılama işlemi oldu mu canım nasıl gidiyor ben geriden geliyorum çarşamba olucak benimYarın tekrar gideceğim canım benimle aynı anda tedaviye başlayan arkadaşım cumartesi günü olacak benimki yüksek ihtimal pazartesi olur araştırma hastanesinde yaptırıyorum mecbur hafta içi bir gün olur
Vallahi hiç bilmiyorum benimde 2.ci aşılamaBende 2.aşılamaya geçtim ilki tutmadı aşının tutması için nelere dikkat etmeliyiz?
Evet canım aşılama işlemi yapıldı. İşlem 10 dakika bile sürmedi şimdilik her şey yolunda artık gün sayma vaktiAşılama işlemi oldu mu canım nasıl gidiyor ben geriden geliyorum çarşamba olucak benim
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun . Benimde ikinci aşılamam da tuttu çok şükür. Çok dikkat ettim bol bol dinlendim sizlerde elinizden geldiği kadar dinlenin ağır bir şey kaldırmayın, yüksek yerlere uzanmayin ve yediğiniz gıdalara dikkat edinEvet canım aşılama işlemi yapıldı. İşlem 10 dakika bile sürmedi şimdilik her şey yolunda artık gün sayma vakti
Öncelikle tebriklerİnşallah hakkınızda hayırlısı olsun . Benimde ikinci aşılamam da tuttu çok şükür. Çok dikkat ettim bol bol dinlendim sizlerde elinizden geldiği kadar dinlenin ağır bir şey kaldırmayın, yüksek yerlere uzanmayin ve yediğiniz gıdalara dikkat edinAllah inşallah isteyen herkese nasip eder inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Öncelikle inşallah ikinci aşılamanız tutmuştur sizin hikayenizi görünce çok şaşırdım benim kine ne çok benziyor bende konyada yaşıyorum bizde bebek istiyoruz 3 senelik evliyim hiç korunmadık işin enteresanı bende şubat ayında ali acar a başladım rahim filmi tedaviler derken aşılama önerdi bizde kabul ettik mart ayının sonların da aşılama mı oldum malesef tutma dı dr 2.aşılama yapmalım dedi tabi bu sefer yüksek dozlarda bildiginiz gibi bizde yaptırmak istemedik sizinde dediginiz gibi gerçekten insan çok yıpranıyo bu süreçte bide o bekleme süresi yok mu insanı perişan dediyo bu sefer de tutmazsa tekrar hüsrana ugrayacaktık ara verip kendiliginden olmasını bekleyelim en azından bu sürede dinlenmiş ve kafamızıHerkese merhabalar kızlar. Ben konyada yaşıyorum ve 24 yaşındayım. 3 senelik evliyim 3 senedir de korunmasız devam ediyoruz. Bebek istiyoruz. 9 ay bir doktorda ilaç tedavisi (klomen-evicop) ve rahim filmi çektirdim bir sonuç alamadım. Daha sonra Nisan ayında Konyada profesör doktor Ali Acar a başladım aşılama yapılacağını söyledi. Adetimin 4. Günü başladım Gonal f 300 kalem iğne kullandım 8 gün, ertesi sabahı ovitrelle kullanıp İlk aşılamamızı 18 mayıs dayaptırdık. fakat tutmadı. Şimdi aynı ay içerisinde adetimin 4. Günü gonal f 450 Karıştırmalı iğne kullanmaya başladım 8 gün kullandım ve bitti. Bu sabah (12.06) sabah 8 de ovitrelle kullanıp pazartesi günü 2. Aşılama için kliniğe gideceğim. İnşallah tutar bu sefer. Bu süreçte insan gerçekten çok yıpranıyor ve çok üzülüyor. Sizlerden de destek bekliyorum aşılama yaptırıp Tutanlar neye dikkat edilmeli? Bilgilendirirseniz çok sevinirim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. (Amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?