Merhaba. Banada doktor cuma günü 2 tane yumurtam olduğunu 17 mm olduğunu söyledi pazar günü 5 6 gibi vurgundum igneyide. Ama dün çok aşırı yoğun kıvamlı sarı renkte akintim oldu bugün sabah 6 gibi kasiklarimda patlayacak gibi ağrı ile uyandım. Şimdi ise karnında ve kasiklarimda küt bir ağrı var gaz birikmiş gibi afedersiniz. Sizde de öyle etkiler yaptını neyden kaynaklı olmuş olabilir? acaba yumurtalar çatlamadı mı?Hanımlar 2 adet yumurta 1 adet yumurtaya göre hamile kalma şansı daha mi yüksek oluyor ?
Bende igneyi dün vuruldum bende de az az akıntı oluyor su an arada kasik agrimda çok var karnımda da hafif şişlik var bence normaldir ama yine da doktorunuza bir danışınMerhaba. Banada doktor cuma günü 2 tane yumurtam olduğunu 17 mm olduğunu söyledi pazar günü 5 6 gibi vurgundum igneyide. Ama dün çok aşırı yoğun kıvamlı sarı renkte akintim oldu bugün sabah 6 gibi kasiklarimda patlayacak gibi ağrı ile uyandım. Şimdi ise karnında ve kasiklarimda küt bir ağrı var gaz birikmiş gibi afedersiniz. Sizde de öyle etkiler yaptını neyden kaynaklı olmuş olabilir? acaba yumurtalar çatlamadı mı?
Peki teşekkür ederim akintim dün çok yoğundu ama şimdi az cuma günü tekrar çağırdı doktor gideceğim bakalım hayırlı sonuçlar alırız insallahBende igneyi dün vuruldum bende de az az akıntı oluyor su an arada kasik agrimda çok var karnımda da hafif şişlik var bence normaldir ama yine da doktorunuza bir danışın
İnsallahPeki teşekkür ederim akintim dün çok yoğundu ama şimdi az cuma günü tekrar çağırdı doktor gideceğim bakalım hayırlı sonuçlar alırız insallah
Tamamen belirtiler igne kaynaklı, hele o gaz sancilari beni öldürüyorMerhaba. Banada doktor cuma günü 2 tane yumurtam olduğunu 17 mm olduğunu söyledi pazar günü 5 6 gibi vurgundum igneyide. Ama dün çok aşırı yoğun kıvamlı sarı renkte akintim oldu bugün sabah 6 gibi kasiklarimda patlayacak gibi ağrı ile uyandım. Şimdi ise karnında ve kasiklarimda küt bir ağrı var gaz birikmiş gibi afedersiniz. Sizde de öyle etkiler yaptını neyden kaynaklı olmuş olabilir? acaba yumurtalar çatlamadı mı?
Galiba böyle küt ağrı değil mi içinde taş var sankiTamamen belirtiler igne kaynaklı, hele o gaz sancilari beni öldürüyor
Tabi tabi, dolu dolu birsey ya, bilerek az ve hafif seyler yiyorum yani mumkun degil yemekle falan alakasi yok direk iğne etkisiGaliba böyle küt ağrı değil mi içinde taş var sanki
Tabi tabi, dolu dolu birsey ya, bilerek az ve hafif seyler yiyorum yani mumkun degil yemekle falan alakasi yok direk iğne etkisi
Pardon yanlış yazılmış inşallah catliyordur. Boşuna cekmiyoruzdurbu agriyiInsallan çatlamıyorsa yumurtalar ondandır. Boşuna çakmıyoruzdur bu ağrıyı
Catliyordur çatlıyordurPardon yanlış yazılmış inşallah catliyordur. Boşuna cekmiyoruzdurbu agriyi
İnşallah ya siz hamile misiniz?Catliyordur çatlıyordurinsallah
Hayir, femara ile ikinci denemem, inşallah isteyen herkese versin rabbimİnşallah ya siz hamile misiniz?
Amin inşallah biran evvel hayırlı haberleri almamızı nasip eder rabbimHay
Hayir, femara ile ikinci denemem, inşallah isteyen herkese versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?