• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2 adet yumurta ile hamile kalma daha mi yüksek ihtimal ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

superbowl

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2020
156
36
48
Hanımlar 2 adet yumurta 1 adet yumurtaya göre hamile kalma şansı daha mi yüksek oluyor ?

Cevap olarak değilde sayısına göre yorum yapayım Eylül ayında klomen kullanmıştım 3 yumurta büyümüştü bire iki olarak tutmamıştı bu ayda 1 yumurta gelişmişti bende doktara bir tane mi sadece demistim 🤭 ee yeter 1 tane demişti 😁

Hanımlar 2 adet yumurta 1 adet yumurtaya göre hamile kalma şansı daha mi yüksek oluyor ?
Merhaba. Banada doktor cuma günü 2 tane yumurtam olduğunu 17 mm olduğunu söyledi pazar günü 5 6 gibi vurgundum igneyide. Ama dün çok aşırı yoğun kıvamlı sarı renkte akintim oldu bugün sabah 6 gibi kasiklarimda patlayacak gibi ağrı ile uyandım. Şimdi ise karnında ve kasiklarimda küt bir ağrı var gaz birikmiş gibi afedersiniz. Sizde de öyle etkiler yaptını neyden kaynaklı olmuş olabilir? acaba yumurtalar çatlamadı mı?

Merhaba. Banada doktor cuma günü 2 tane yumurtam olduğunu 17 mm olduğunu söyledi pazar günü 5 6 gibi vurgundum igneyide. Ama dün çok aşırı yoğun kıvamlı sarı renkte akintim oldu bugün sabah 6 gibi kasiklarimda patlayacak gibi ağrı ile uyandım. Şimdi ise karnında ve kasiklarimda küt bir ağrı var gaz birikmiş gibi afedersiniz. Sizde de öyle etkiler yaptını neyden kaynaklı olmuş olabilir? acaba yumurtalar çatlamadı mı?
Bende igneyi dün vuruldum bende de az az akıntı oluyor su an arada kasik agrimda çok var karnımda da hafif şişlik var bence normaldir ama yine da doktorunuza bir danışın

Bende igneyi dün vuruldum bende de az az akıntı oluyor su an arada kasik agrimda çok var karnımda da hafif şişlik var bence normaldir ama yine da doktorunuza bir danışın
Peki teşekkür ederim akintim dün çok yoğundu ama şimdi az cuma günü tekrar çağırdı doktor gideceğim bakalım hayırlı sonuçlar alırız insallah

Tamamen belirtiler igne kaynaklı, hele o gaz sancilari beni öldürüyor 😬

Back
X