2 adet silik gebelik testi

Gulsah Ucar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
13
4
1
30
Kızlar merhaba.
Reglimin 10 gün gecikmesi sonucu erken gebelik testi yaptım biri silik olmak üzere çift çizgi çıktı markası freely. Bugün 14.gün oldu hâla regl olamadım ve kaset testlerden aldım markası artımed. Onda da bahsettiği süre içerisinde ilk başta çok belli belirsiz yaklaşık 1 saat sonra tekrar kontrol ettiğimde daha belirgin bir ikinci çizgi çıktı. Bu konuyu yaşayan var mı? Yarın kan vermeye gideceğim ama defalarca hayal kırıklığı yaşadım tecrübe edinen varsa duymak isterim. Şimdiden teşekkür ederim

İki markada yalancı pozitif çıkartıyor inşallah sende yaniltir bizi
Hangi marka önerirsiniz bu gibi durumlarda buradaki bilmem kaç tane eczane gezdim hepsi sanki anlaşmış gibi başka marka bulundurmuyorlar. Güzel dilekleriniz için de teşekkür ederim. Rabbim isteyen kimseyi eli boş bırakmasın

Amin inşallah inşallah predictor çok iyi diyolar pahalı demesseniz direkt onu alıp deneyin ya da gecikmeniz bayağı olmuş testle uğraşmayın kan verin daha net öğrenirsiniz

Amin inşallah inşallah predictor çok iyi diyolar pahalı demesseniz direkt onu alıp deneyin ya da gecikmeniz bayağı olmuş testle uğraşmayın kan verin daha net öğrenirsiniz
Yarın ilk işim o olacak olur da negatifle karşılaşma durumum olursa aklımda bulunsun dediğiniz marka çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…