• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 adet arası lekelenme

kardelen3334

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
211
61
28
36
merhaba arkadaslar
Sizlere birsey sormak istiyorum. Umarim soruma cevap bulabilirim.
Ben genellikle yumurtama kanamasi yaşayan biriyim. Yumurtlama zamaninda ip gibi ufacik bir lekelenme yaşıyorum. Bu da adetin 15.gunune denk geliyor.gecen ayda ayni durum söz konusu oldu.fakat adetin 21.gunu yine kucuk bir lekelenme yaşadım.kendimde implantasayon kanamasindan suphelendim.cunku oncesinde 1 dusuk 1 kimyasal gebelik yasadim. Iki gebelik durumunda da implantasyon kanamasi oldu.adetim normalde hic sasmaz 4 5gun gecikme yasadi..tabi ben hamileysem 1 hafta adetin gecmesini bekledim. Bu yuzden kan tahlili yaptirmadim.bu ayda yine yumurtlama kanamasi yasadim tam adetin yine 21. Gunu ip gibi kucuk bir kan pihtisi ve akabinde akintiyla birlikte akinti var. Yani 21. Gunu tekrardan yumurtlamis olamam. Cunku bu ay atesimi de olcuyorum.yumurtlamanin oldugu hafta atesim cok yuksekti. Bu 21. Gunde iyice dustu. Sizce bu ne olabilir.
Bu arada tup bebek yaptiracagim.ancak bir suru testlerden geçiyorum. Semear ve kultur testlerim temiz. Tupe tsh ve prolaktin yuksekliginden kaynakli baslayamadim 1 aydir ilac tedavisindeyim. Sizce bendeki bu olusumlarin sebebi bu ilaclar da olabilir mi?
Benim.gibi ara lekelenmeleri olanlar bu konuda bilgi sahibi olanlar lutfen beni bilgilendirebilir mi?
Simdiden tesekkur ederim.

Bende de oluyor, bir neden bulamadım. Bence kendimde çok kafama taktığım için olduğuna karar verdim :))) bir ara takmıştım. bazen adet gününe 1 hafta kala başlıyor kahverengi kanamalar, bazen neredeyse 10 gün önce. Kafayı yedirtmişti bana. Hormanlarım değişmesiyle alakalı demişti dr.

Çok üzerine düşmeyin tavsiyem. Zaten tedavi sürecindesiniz, önemli bişey olursa dr görür zaten

Bende de oluyor, bir neden bulamadım. Bence kendimde çok kafama taktığım için olduğuna karar verdim :))) bir ara takmıştım. bazen adet gününe 1 hafta kala başlıyor kahverengi kanamalar, bazen neredeyse 10 gün önce. Kafayı yedirtmişti bana. Hormanlarım değişmesiyle alakalı demişti dr.

Çok üzerine düşmeyin tavsiyem. Zaten tedavi sürecindesiniz, önemli bişey olursa dr görür zaten
Teşekkür ederim bilgilendirmen icin..zaten ustune dustugum yok ..ancak lekelenme olunca yine hatirliyorum. Vucudum hatırlatıyor. Cidden kotu bir durum...vücudumun isaret vermesi iyi oldugu kadar kötü de.

Back