Nerde oturacaksınız ?Arkadaşlar Biriyle tanıştım evlilik yolunda konuşuyoruz yalnız aldığı maaş 2 bin 700tl tek kişi..?
ben çalışmayı düşünmüyorum evlendikten sonra o da istemiyor benim merak ettiğim şu bu maaşla ev geçindirebilir miyiz kendi evi yok bankadan kredi çekip arabasını satıp Ev almayı düşünüyor Sizce ne yapmalıyım Çok kafam karıştı evlilikten çok korkuyorum ve bu yüzden de evlenemiyorum maddi sıkıntı çekmekten dolayi bekarken ki gördüğüm rahatlığı orada göremezsem diye korkuyorum
Ankara'da yaşıyoruz
Nerde oturacaksınız ?
Evi varmı ?
Edit: PArdon evi yokmuş bankadan kredi çekicekmiş .
2700 Tl ye bence gecınılır ama yaşam standartınıza bağlı .
Biz şuan 2000 Tl ile geçiniyoruz. Eşimin maaşı birikim ve ev kredisi öduyor. :) İstanbulda oturuyoruz ve 1700 Tl nın içinde kira falan yok
Çocuğum yok ben 2000 alıyorum onu yiyoruz sonuna kadar .İstanbul'da kiralar ve evler çok pahalı Onu biliyorum çocuğunuz var mı ve Siz çalışıyor musunuz siz çalışmadığımız halde geçiriyorsanız Maşallah diyorum
Çocuğum yok ben 2000 alıyorum onu yiyoruz sonuna kadar .
Eşimin maaşı hem ev taksıtı hemde birikim yapıyoruz erken ödeme için .
tmm işte dedğim gibi biz eşimin maaşını şuan gormuyoruz . Sadeec benm maaşım var çocuksuz 2 kişilik bir aile için ideal 1000 tl kiraya falan gitse 1700 tl nız kalır ki 1000 tl ye kira bulmakta çok zor artık .Ben çalışmıyorum yalnız o da çalışmamı istemiyor... Maddiyat benim için çok önemli Sanırım Aşk bir yere kadar ileride çocuğum olursa hayır demek çok kötü bir durum
ankaranın neresinde yaşayacaksınız bilmiyorum.semte göre kiralar oldukça değişkenlik gösterir.şuan çalışıo musunuz?bu tamamen sizin hayattan ve eşinizden beklediğiniz şeylerle alakalı bir durum.2700 tl kimine çok gelebilir kimine az.Arkadaşlar Biriyle tanıştım evlilik yolunda konuşuyoruz yalnız aldığı maaş 2 bin 700tl tek kişi..?
ben çalışmayı düşünmüyorum evlendikten sonra o da istemiyor benim merak ettiğim şu bu maaşla ev geçindirebilir miyiz kendi evi yok bankadan kredi çekip arabasını satıp Ev almayı düşünüyor Sizce ne yapmalıyım Çok kafam karıştı evlilikten çok korkuyorum ve bu yüzden de evlenemiyorum maddi sıkıntı çekmekten dolayi bekarken ki gördüğüm rahatlığı orada göremezsem diye korkuyorum
Ankara'da yaşıyoruz
ankaranın neresinde yaşayacaksınız bilmiyorum.semte göre kiralar oldukça değişkenlik gösterir.şuan çalışıo musunuz?bu tamamen sizin hayattan ve eşinizden beklediğiniz şeylerle alakalı bir durum.2700 tl kimine çok gelebilir kimine az.
evet orda evler uygun.eşiniz ne iş yapıyor peki?yani özelse ne olur ne olmaz bence siz de çalışmalısınız.Atapark baglum tarafi evler uygun bilirsiniz belki ordan dusunuyoruz
Ben calismiyorum
Led aydinlatla sistemlerievet orda evler uygun.eşiniz ne iş yapıyor peki?yani özelse ne olur ne olmaz bence siz de çalışmalısınız.
Maddiyat onemliyse siz niye calismiyorsunuz onu anlamadim ?Ben çalışmıyorum yalnız o da çalışmamı istemiyor... Maddiyat benim için çok önemli Sanırım Aşk bir yere kadar ileride çocuğum olursa hayır demek çok kötü bir durum
Eşimle evlendigimde maaşı 700 lira falandır ev araba birikim hiç bişey yoktuArkadaşlar Biriyle tanıştım evlilik yolunda konuşuyoruz yalnız aldığı maaş 2 bin 700tl tek kişi..?
Ankara'da yaşıyoruz
Canım insanlar 1200 TL’yle geçiniyor ayriyetten evleri kira oluyorArkadaşlar Biriyle tanıştım evlilik yolunda konuşuyoruz yalnız aldığı maaş 2 bin 700tl tek kişi..?
Ankara'da yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?