- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında hiç değil. :) Vur deyince öldürmek adetimizdir.bence çocuğu bunaltıyorsunuz bu kuralcılık değil. anne kokusundan mahrum kalmasın diye tuvalete bile bebekle gitmek nedir? normal mi bu?
ya gercekten hissederek empati yaparak okunuyosunuz Yada burda cogunuz on yargilisiniz..hic bi akli basindaki canli iki yasindaki bi cocugun annesinin yaptigi gibi eksiksiz oda toplanasini beklemez heralde ..isaretlediginiz yere oyle bi yorum yapmissinizki beni utanmasaniz cocuk eziyetcisi ilan ediceksiniz...yapmayin Allah askina cocuk oynadiktan sonra odasini toplamasini bilir....dedim evet Ama kendi yapmam gereken isi cocuguma yikiyorum gibi yazmissiniz bunaltiyomusum Fln algilayabilmek bu kadarmi zor anlatmaya calistigimi cocugum oyun sonrasi odanin toplanmasinin gerektigini biliyosa ve yapiyosa yaptigi is iki arabayi yerine bi kitabi bi kalemi yerine koymak cikardigi kiyafeti kirli sepetine goturmek...bundan ibaret yani bunuda yaptirmamin amaci bi bir cok kisiye yazdigim yorumlarda gayet acik ve net ve cocugum bu durumdan hic rahatsiz degil cokta memnun biseyler basardigi icin Ama bu tarz seyler yazanlara daha fazla yorum yapmicam cunku cogu kisi duygusuz bi sekilde okuyup ob yargili cvp vermis tabiki fikirlerinize acigim iyi de geldi Ama siz daha cok abattiniz..babadan oglunu kiskaniyosunuza kadarr ucuz yorumlar aslında benım cocuğuma ogrettıgım seyler cogu annenın yapmak ısteyıpte uygulayamadıgı seyler buna emınım.. Ama hepımıze tesekkur ederım yorumlarınız ıcın :)bu arada yazdıklarım geneldı (küçükkurbaga)2,5 yaşındaki bir çocuğa bu çok fazla değil mi, çocuklar oynayınca savaş alanına dönüyor oyun yerleri nasıl eski haline getirsin. Siz sıkıntının neyden kaynaklandığını biliyorsunuz aslında, önlemlerinizi de ona göre alın
Cnm benım bu durum cocuk askere gıdene yada evlenene kadar boyle surmedı tabıkı bı kac ay ve sureklı gece gündüz gazı olan bı cocuktu....hıcmı cocuk gelısımcılerını dınlemıyosunuz yada bı kıtapta faln rastlamıyorsunuz cocuk egıtımıne cogunuz hemen hemen aynı yorumlar yapmışsınız artı cocuğum bu durumlardan rahatsız olsa bı anne olarak anlarım degılmı? Yada en basıtı ben yurtdışında yasıyorum cocuğumda 1 yıldır yuvaya gıdıyor orayada egıtımlı bılgılı egıtmenler pedagoglar vs.gelıyor cocukları ve ortamı kontrol etmeye ben cocugumu bu kadar bunaltıyo olsam kımse bunu farkedıp uyarmazmı sızce helede yurtdışında cocugu elınden bıle alma ımkanları varken???!!!artı cocuğum ıcın hocalarından her daım cok olumlu gurur verıcı sözler duyuyorum yasına gore cok artısı oldugu konusunda kapasıte konusunda ve hocaları burda yorum yapan cogu arkadasın aksıne cocugu bunalttıgımı degıl evde bu çocukla ılgılenıldıgı aşikare bellı dıyolar hala aynı fıkırdeydenız üzülürüm adınıza gercekten cunku ıyı bir evlat hayırlı bı evlat ıstıyoruz hepımız ama okadar!!istiyoruz sadece ....bence çocuğu bunaltıyorsunuz bu kuralcılık değil. anne kokusundan mahrum kalmasın diye tuvalete bile bebekle gitmek nedir? normal mi bu?
Ben herkesin yorumuna deger vererek yorum yaziyorum hanimefendi..gercekten hic bisey anlamamissiniz Komik geldi yazdiginiz!bana cok itici geldin surekli ben cok iyi anneyim super egleniyorum oglumla cok faydali etkinlikler yapariz birlikte demenizin bir anlami yok... cocuguna 3! aylikken ingilizce almanca ispanyolca saymayi ogretip buraya yazmakla ne ispatliyorsun ki .. 2,5 yasindaki cocuga oyuncaklarini toplatmadan odadan cikarmazsan kuralci olursun .. baska bi aciklamasi yok...
bende cogu yorumlarda okuyup ayni kanaate vardim:)aslinda bu durum cok yeni ve ilk defa oldugu icin abarttim cok büyütülücek bi durum yok Ama baya bi yanlis anlasildim cogu kisi tarafindan tesekkur ederim yorumunuzaBaba daha esnek davranıyor sanırım. Belli dönemlerde anne ya da babaya daha bir düşkünlük gibi durumlar oluyor. Mesela bizde baba daha esnek ben daha otoriter davranırım. Benim oğlum da bir dönem babamı daha çok seviyorum diyordu. Bence içinizi acıtacak bir durum yok. Babayı daha az gördüğü için özlüyordur...
Dogru soyluyorsunuz dunki anlik bi durumdu ayri ilk defa kaldigimiz icin takmiyorum ztn suan yeterki babaylada diyalogu guzel olsun :)teşekkürler yorumunuzaAynı durumdan ağlamışlığım var benim :)
Ama çocuk işte. Birde sanırım anne hep ellerinin altında bide kuralcı olanlar hep anneler olduğu için babalar bir kıymete biniyor. Mesela yolda yürürken eşim çocukla hep eğlenir evde oynarken de ama hep tehlike halindedir çocuk. Ama ben hep kontrolcüyüm yolda yürürken bile hep bişeyler öğretme çabasında.
Daha 1 2 ay önce babacı olan ve beni ağlatan çocuk şimdi babası ne derse desin b anne diyor. 2 ay sonra durum değişebilir. :)
bunun normal olduğunu biliyorum ama yine olsa yine ağlarım. :)
Sevgısınden şüphem yok dedıgınız durum hep oluyo Ztn arkadaslarada yazdığım gıbı ılk oldugundan abarttım bıraz hıc bı sorun yok normalde :)Sıkma canını evlatlarımız bizi çok seviyor.. zaman ilerledikçe eline iğne bile batsa anne diye iclenecek.. neden mi baba?? Çünkü bizler çantada kekligiz bizler onlarla bir bütün olduğumuz için bizi 2. bir şahıs olarak görmüyorlar.. hepsi bu..
Anne olmadığınız halde benı okadar ıyı anlamış ve ozetlemıssınızkı!!!!bende sıze hayran kaldım...emınım anne olduğunuzda sızınde evladınız aynı olacaktır...teşekkür ederım:)))Ben size hayran kaldım. Eminim oğlunuz ileride çok merhametli bir genç olacak. bana göre Siz BASKICI ve kuralcı bir anne DEĞILSINIZ. Çocuğunuza insani Duyguları en olması gereken yaşta en güzel şekilde ve başarıyla gerçekleştirmişsiniz. Anne Değilim ama bence çocuğunuzun dediği çok masum bir şey pek kafaya takmayın. Yabancı dil öğretmeniz bu yaşta çoookk güzel bir şey ağaç yaşken eğilir diye boşuna dememişler. Size papatya getirecek kadar kibar bir çocuk aynı zamanda dediğinizi unutmayan çok güzel karakteri olan.. Sizi gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum
Bunu bende gururla anlatıyorum Ztn burda sorun bızdede yok dıyer yorumları okursanız görürsünüz benı babasına düşkün olması rahatsız etmıyo edemez ztn...bizim aramizdada sevgi Yada iletisim sorunu yok bu arada :)Evli degilim cocugum da yok ama nasip olur da erkek arkadasimla evlenir cocuk yaparsam cocugumun baba diye aglamasiyla ona cok duskun olmasiyla gurur duyardim bayilirdim hatta buna gururla anlatirdim. Ben de babama annemden daha fazla duskunumdur canim annem bunu hep gururla anlatir
Yazdiginiza eklicek hic biseyim yok aynen oyle oluyo cunku:)) konumdada yazdigin gibi dun aksam. Ilk DEFA 3 Gun ayri kaldik ondan oncede 1 gun ilkinde cok sevinmisti gorunce boynuma Atladi dun aksamda 3 Gun sonra seni ozlemedim diyince cok icerledim iste oluyo bazen bide hic Tel de filanda konusamadik kotu hissetmistim yoksa suan bile bana hadi anne makarna yapip yiyelim diyor:))sonrada babasini ararmisiz napiyo bi bakicakmis:)))
inşallah iyi hayırlı bir evlat olur zaten o temennide hemfikiriz. herkesinki inş.Cnm benım bu durum cocuk askere gıdene yada evlenene kadar boyle surmedı tabıkı bı kac ay ve sureklı gece gündüz gazı olan bı cocuktu....hıcmı cocuk gelısımcılerını dınlemıyosunuz yada bı kıtapta faln rastlamıyorsunuz cocuk egıtımıne cogunuz hemen hemen aynı yorumlar yapmışsınız artı cocuğum bu durumlardan rahatsız olsa bı anne olarak anlarım degılmı? Yada en basıtı ben yurtdışında yasıyorum cocuğumda 1 yıldır yuvaya gıdıyor orayada egıtımlı bılgılı egıtmenler pedagoglar vs.gelıyor cocukları ve ortamı kontrol etmeye ben cocugumu bu kadar bunaltıyo olsam kımse bunu farkedıp uyarmazmı sızce helede yurtdışında cocugu elınden bıle alma ımkanları varken???!!!artı cocuğum ıcın hocalarından her daım cok olumlu gurur verıcı sözler duyuyorum yasına gore cok artısı oldugu konusunda kapasıte konusunda ve hocaları burda yorum yapan cogu arkadasın aksıne cocugu bunalttıgımı degıl evde bu çocukla ılgılenıldıgı aşikare bellı dıyolar hala aynı fıkırdeydenız üzülürüm adınıza gercekten cunku ıyı bir evlat hayırlı bı evlat ıstıyoruz hepımız ama okadar!!istiyoruz sadece ....