Hayir canim degiliz Ama esim is yerlerinden dolayi yogun calisiyo oyuzden gec geliyo oda uyumus oluyo cogu zmn bende yuvadan cikinca 1-2 Saat babasiyla zaman gecirsin diye yanina goturuyorum evdede gorusuyolar cok olmasada hafta sonlari geziyoruz beraber esim cok simartiyo ama kural hic yok yani bende biseye izin vermeyince ben kotu oluyorum malesef
Bende bunu dusunuyorum Ama biraksam is yerinde babayla yaticak anne sen evde isini bitir sonra Gel yanima benim calismam lazim babayla cok isim var diyo inanilmaz konusuyo bu arada kiz cocugu gibi:)Belki sizi daha sIk gördügü icin babayi daha cok özlüyor ola bilirmi?
Hayir canim degiliz Ama esim is yerlerinden dolayi yogun calisiyo oyuzden gec geliyo oda uyumus oluyo cogu zmn bende yuvadan cikinca 1-2 Saat babasiyla zaman gecirsin diye yanina goturuyorum evdede gorusuyolar cok olmasada hafta sonlari geziyoruz beraber esim cok simartiyo ama kural hic yok yani bende biseye izin vermeyince ben kotu oluyorum malesef
masallah Allah anali babali büyütsün :))Bende bunu dusunuyorum Ama biraksam is yerinde babayla yaticak anne sen evde isini bitir sonra Gel yanima benim calismam lazim babayla cok isim var diyo inanilmaz konusuyo bu arada kiz cocugu gibi:)
Canim ozür dilemesi konusunda baski yapmiyorum ztn Ama bir birey olarak yeri geldiginde özür dilemesinide bilesini ogretmistim mesela yanlislikla canimi yaktiginda ozür dilemeli gibi bunlari biliyo birisini uzduyse Gönül Alma amacli ozür diler yani baski yokkk aslaaaBen konuda bu kadar dert edilecek bir şey göremedim babasıyla daha az zaman geçiriyorsa onu özlemesi normal.
Ama sizi özlemediğini söylediği için üzüldüğünüzü söylemeniz ve çocuğun özür dilemesi bana normal gelmedi. Üstünde baskı kurmaya çalışmayın. Çocuklar babalarıyla daha rahatlar bu gerçeği kabul edin.
Bende bunu dusunuyorum Ama biraksam is yerinde babayla yaticak anne sen evde isini bitir sonra Gel yanima benim calismam lazim babayla cok isim var diyo inanilmaz konusuyo bu arada kiz cocugu gibi:)
Kocadan oglunu kiskanmak ne ya ? Farkettiyseniz ben oglum babasina cok duskün demedim sadece onunla bukadar icli disli oldugum halde beni neden yok sayiyo dedim..E cok normal.
Sizi gunde 10 saat goruyosa babayi 5 saat goruyor.
Uzaktaki ozlenir, yakindaki degil.
Siz hic elinizin altindaki seye ozlem duydunuzmu?
Cok asiri takmissinz.
Benim 1 bcuk yasindaki yigenim baba der herkese.
Anne! Der ablam oda bakar bakar inadina bastirarak babba der agiz dolusu.
Biz katila katila guleriz bu haraketine.
Neden uzulelimki?
Siz su an oglunuzu kocanizdanmi kiskaniyosunz? Anlamadim ben.
Tabi ki yanlış yaptığında özür dileyecek ama babasını özlemesi yanlış bir şey değil. O durumda özür dilemesi sizin bu konuda ona baskı yaptığınız izlenimini uyandırdı bende. Yani babanı daha çok seviyorsun kırıldım falan mı diyorsunuz acaba?Canim ozür dilemesi konusunda baski yapmiyorum ztn Ama bir birey olarak yeri geldiginde özür dilemesinide bilesini ogretmistim mesela yanlislikla canimi yaktiginda ozür dilemeli gibi bunlari biliyo birisini uzduyse Gönül Alma amacli ozür diler yani baski yokkk aslaaa