2.5 yıl sonunda nihayet işe başlıyorum

deydey

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
1.474
9
358
41
Kocaeli
Uzun zamandır KK'nın üyesiyim.Pek sesli bir üye olmasam da :78:
işsizliğimden dolayı gözümü açıyorum Kadınlar Kulübü yatıyorum Kadınlar Kulübü:kkk:
Bu mutlu haberi de buradan paylaşmak istedim

2.5 yıldır işsizdim ve artık maddi manevi çok yorulduğumu hissediyordum

İnternet aracılığıyla yaptığım onlarca başvurum cevapsız kaldı,gece gündüz çalıştığım Kpss sınavım fiyaskoyla sonuçlandı ve diğer olanlar da cabası:14:

...derken yaklaşık 1 ay önce bir kargo şirketinin şube yönetmenliği ilanına başvurdum
10 gün önce de mülakata çağırıldım ve Cumartesi günü başvurumun onaylandığına dair bir telefon geldi :52: :81:

Bugün de istenilen evrakları kargo ile gönderdim ve çok yakında oryantasyon eğitimi ve işe başlamayla sonuçlanacak daha doğrusu yeni bir başlangıç yapacağım maratona başlıyorum:62::54:

Çok mutluyum resmen tekrar nefes almaya başladım

Rabbim bütün işsizlere bir an önce hayırlısıyla güzel işler nasip etsin:31:

Tanışmıyoruz ama tebrik etmek istedim :24: yeni işiniz hayırlı olsun :29: çok başarılı olursunuz inşallah :10:

hayırlı olsun, neler yaşamış olduğunu anlayabiliyorum :( Allah ben de dahil olmak üzere :( tüm işsizlerimize , çalışmak isteyenlere iş nasip etsin inşallah...

Gözünüz aydın basarılar dıleırm
darısı dıger işsislerin başına

Sağolun,inşallah diyorum çünkü gerçekten çok işsizlik çok kötü...

tebrik ederim hayirli ugurlu olsun
benimde 2.5 yil oldu :(
darisi basima ........

Teşekkürler,Amin canım tez zamanda sana da hayırlı bir iş nasip olsun inşallah

hayırlı olsun, neler yaşamış olduğunu anlayabiliyorum :( Allah ben de dahil olmak üzere :( tüm işsizlerimize , çalışmak isteyenlere iş nasip etsin inşallah...

Teşekkürler...Evet gerçekten çok zor zamanlar geçiriyoruz üstelik rahatsızım ve sosyal güvencemin olmayışı bile çok kötüydü benim için.Rabbim tüm işsizlere hayırlı kapılar açsın inşallah

kuzummm hayırlı uğurlu olur inşallah bebeğim:9: senin adına çok sevindiğimi biliyorsun.Allah tüm işsizlere iş imkanı verir inşallah eee bunuda ıslatmamız lazım bir şekilde demi kuşum :27:

HAyırlı olsun yeni işin mutlu ve başarılı bir çalışma hayatı diliyorum.

kuzummm hayırlı uğurlu olur inşallah bebeğim:9: senin adına çok sevindiğimi biliyorsun.Allah tüm işsizlere iş imkanı verir inşallah eee bunuda ıslatmamız lazım bir şekilde demi kuşum :27:

sağol kuzummm benim:29::16:
Amin her işsize iş nasip olsun inşallah...
Islatmamız lazım tabi bebişim aşkolsun:81:

hayırlı olsunnnnn:16:

teşekkür ederim orchidea'cım:16:

HAyırlı olsun yeni işin mutlu ve başarılı bir çalışma hayatı diliyorum.

Çok teşekkürler,iyi dileklerin için teşekkür ederim:71:

hayırlı olsun, inşallah umduğun istediğin gibi bir iştir.

Teşekkürler inşallah hayırlı bir iş olur canım :71:

hayırlı olsun tebrik ederim darısı tüm işsizlerin başına :97:

Back