- 7 Eylül 2021
- 733
- 987
- Konu Sahibi Dobra anne
Gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumdayım,doktoruna söyledim sen kolaya kaçıyorsun deyip geçiştirdi. ki saatlerce ugrasirim yesin diye ve gunde en az 2 3 cesit yemek yapiyorum farkki farkli sirf kendi icin,yeter ki yesin diye..Gelgelelim bana antik kuntik oneri verdi( Tabak susle,tek çeşit yemek ver yerse yer yemezse bırak ağlasın sonra mecbur yiyecek,süt verme,ısrarlı ol,vb...)..Iyi hos da bunların hepsini yaptım zaten önceden, ise yaramıyor ne yapacağım ben bir günü bir gününü tutmuyor sabah bazen kahvaltı yapıyor bazen hic yapmıyor diger ogunler zaten korkunc elli tane film dönuyor evde..Asla bagirmak da istemiyorum ama bagirip cagiriyorum artik sonrasi zaten kendini kotu hissetmeler,pismanliklarin verdiği bir çöküntü.Diger arkadaşlarımizın çocuğu masada ne var ne yoksa süpürüyor onları gördükçe artık moralim bozuluyor gitmek istemiyorum bile..Bir iki kere anneannesi gile biraktim orda ben yokken yer icer belki diye yok 3 gün ac birak 3 gun aramaz yemegi.Ama aburcubura kiyameti koparir.Artik şaşırıp kaldım bazen çocuğumdan çok benim bir terapiye ihtiyacim var gibi düşünüyorum.