Merhablar.Alsinda oglumu kesinlikle bi krese yollamak istemezdim cunki oonsuz 1 saat bile geciremiyorum,ama bi taraftan da oglum sadece benle .etrafinda hic cocuk yok oynasin,onun iicin krese gondermek istiyorum.VE hic bi fikrim yok kres hakkinda.Onu vururlar diye cok korkuyorum,malum dinlemedimi kiza bilirler,uyumadi mi kizarlar,benim oglum pek sevmez oglen yatmayi.Ben bagcilardayim<bana yardimci olursaniz devlet kresleri olmuyor degil mi???Kresin fiyati ne kadar.Cocuklara nasil bakiyorlar,cocuklar anneyi istiyorlar mi.yoksa benim oglum daha kucuk mu??? Lutfen yardimci olun:sinifsinif:
bence ev hanımıysan mutlaka 3 yaşına kadar bekle, 36 aylıktan sonra devlet anaokulları alıyor, onların fiyatı çok daha uygun oluyor. Ama o zamana kadar anaokullarının oyun klupleri, falan oluyor oralara götürebilirsin yaşıtlarıyla sosyalleşmesi açısından 2 saat falan bırakırsın günde, ona yeterli gelir o zaten yaşıtlarıyla oynamaya,
Ama verirsen dikkat et sadece kendi yaş grubu olsun, kendinden büyük çocuklar olmasın
Anaokulu 3 yasinda aliyormu??????Ve anaokulun oyun kuluplerine yazilmam mi gerek? boyle ibisiy olursa da cok iyi olur ,ve fiyati ne kadar? ve bisiy soracam anaokullari benim bildigim 5 yasinda aliyor/:çok üzgünüm:
Anaokulu 3 yasinda aliyormu??????Ve anaokulun oyun kuluplerine yazilmam mi gerek? boyle ibisiy olursa da cok iyi olur ,ve fiyati ne kadar? ve bisiy soracam anaokullari benim bildigim 5 yasinda aliyor/:çok üzgünüm:
yok canım 36 aylık olunca devlete ait anaokulları alır, ama anasınıfı değil anaokulu
benim oğlum 36 aylıktan beri gidiyor, fiyatıda çok çok uygun özellere göre:hulya:
tesekkurler cvplariniz icin yalniz ben cocugu verirsem calismaya karar verdim,ve heralde 3 yasini doldurulmasini beklerim.Hemde bu ANAOKULLARI nerde oluyor?Ben okullarda olanlari biliyorum ama onlar 5 yasinda aliyorlarmis.nasil arastiracam???boshayallersmile