İnternetten "gece terörü" diye aratın. Sanırım okuyacaklarınız yardımcı olur. Çocuk doktoruna ve pedagoga danışabilirsiniz.Merhaba,
Benim 2,5 yaşında oğlum var gündüz çok akıllı söz dinleyen bir çocuk..öğlen uykusuna yattığında hiç sağa sola dönmeden sakin sakin uyuyor..ama geceleri bambaşka bi çocuk oluyor..kendi yatağında uyumuyor bizimle uyuyor buna rağmen yine ağlıyor..gözleri kapalı bazen okadar cok agliyor ki uyandırmaya çalışıyorum yüzünü yıkıyorum, uyumadan önce banyo yaptırıyorum o da fayda etmiyor.. sabaha kadar uyudugunu hic hatirlamiyorum... ne yapabilirim ? Yardimci olursaniz sevinirm..
Tesekur ederim bu aksam mutlaka okuayacagim dedikleriniziCanım bol bol nas Felak dualarını oku uyuturken ayetel kürsiyide oku mutlaka. Zamanla gecer inşallah
Tesekkur ederim..tamam arastirip bakicam neler oneriyorlar.. pedagoga danistim hasta degilse birseyden korkuyor olabilir diyor..İnternetten "gece terörü" diye aratın. Sanırım okuyacaklarınız yardımcı olur. Çocuk doktoruna ve pedagoga danışabilirsiniz.
Çok sık görülür endişe etmeyin. Belirli tavsiyeleri uygulamaya çalışın. Geçici bir dönemdir. Benim kardeşimde karşı komşunun köpeğinden korktuktan sonra başlamıştı. Özellikle gündüz uykularında olmadığını belirttiğiniz için gece terörü olduğunu düşündüm.Tesekkur ederim..tamam arastirip bakicam neler oneriyorlar.. pedagoga danistim hasta degilse birseyden korkuyor olabilir diyor..
Cizgi film izlemesin mi ? Genelde hep uyumadan once izliyor niloya pepe falan bunlari istiyorBenim oğlum da aynısıydı. Düzene girmesi 3,5 yaşını buldu. Şimdi iyi çok şükür. Gözü kapalı avazı Çıktığı kadar ağlardı. Geceleri yatmadan önce sakinleştirici aktiviteler yapın. Çizgi film vs. izlemesin.
Amin amin..insallah tez zamanda duzene girer uykulariOfff aynı sıkıntı bizde de var. Artık bunaldım. Gece uyanıp yanımıza geliyor. Ağlamak Çığlık kıyamet! Bizle de yatamıyor. Allahım sabır ve güç versin hepimize.
Tesekkur ederim... kitap okumayi denicem insallah ise yararSarsarak uyandirmaya calismayin sakin sakin seslenin buyuk ihtimal gece terorudur gece uyumadan sakin seyler yapin dus alsin kitap okuyun oyle uyusun aksam yemegini cok kacirirsa oluyor genelde bizde gecmis olsun
İşte çizgi film yerine sesli kitaplar falan var onlardan okuyabilirsiniz. Hem normal kitaba geçmede yardımcı olur sesli kitaplar.Cizgi film izlemesin mi ? Genelde hep uyumadan once izliyor niloya pepe falan bunlari istiyor
Nazaaaarr. Gecmediyse bi cami hocasina okutMerhaba,
Benim 2,5 yaşında oğlum var gündüz çok akıllı söz dinleyen bir çocuk..öğlen uykusuna yattığında hiç sağa sola dönmeden sakin sakin uyuyor..ama geceleri bambaşka bi çocuk oluyor..kendi yatağında uyumuyor bizimle uyuyor buna rağmen yine ağlıyor..gözleri kapalı bazen okadar cok agliyor ki uyandırmaya çalışıyorum yüzünü yıkıyorum, uyumadan önce banyo yaptırıyorum o da fayda etmiyor.. sabaha kadar uyudugunu hic hatirlamiyorum... ne yapabilirim ? Yardimci olursaniz sevinirm..
Merhaba,