Merhaba benim kızımda 3,5 yaşinda. yüzünde kılcal damar genişlemesi var. vücudunda yok sadece yanaklarında. Ten rengi cok beyaz. yüxündeki ilk kılcalı gördüğümde 6 aylık civarındaydı doktor birşey olmaz demişti ve kücücüktü. yaşı ilerledikçe arttı.
2 yaşından beri cildiye doktorlarına didiyorum ama buna yapılacak birşey yok. kafaya takılacak bir durum değil gelecekte rahatsız olursa lazerle 10 dakikalık işi var dediler. çok sıcak yada çok soğuk ortamlarda bulunmasın dediler. ben sakaryada yaşıyorum. bursa ve istanbuldada özel mayenehaneye götürdüm. bursadakiş doktor ben bunu problem olarak görmem bile dedi. bende bir rahatsızlık değil ama estetik kaygı yaşıyorum. bazılarıda büyüdükçe derisi kalınlaşır görünmez onlar dedi. bizde de var ama derimiz kalın onlarınkı çok narin dedi.
bir tane doktor vucudunda zorlandığı bir durum var mı dedi. benim kızım buyuk tuvaletini yaparken biraz zorlanıyor cocuk cerrahına gidebillirsin dediler. yazın ve kısın çok soğukta kullanmak üzere solante isminde güneş kremi kullanıyorum. 65 yaşlarında bir doktorda ben olsam bişey surmem bu bir hastalık değil dedi. ama krem zaten sadece güneş kremi. internetten bakabılırsınız.
Sizin çocugunuzda kılcal damarlar yuzunun her yerinde yaygın mı? vucudunda var mı? gittikçe çoğalıyor mu? doktora gittiniz mi?