merhaba hanımlar;
2.5 yasındaki kızım yemek yemiyor sadece zorla çorba biraz balık yedirebiliyorum köfteydi bezelyeydi fasulyeydi çığlık çığlığa yedirmeye çalışıyorum ne yapabilirim siz nasıl alıştırdınız ne olur yardım edin artık sinirimden tırnaklarımı yiyorum çocuga bagırıyorum çıldırıcam çok üzülüyorum sonrasında oturup ağlıyorum bağırıyorum korkuyor o da korkudan ağlıyor diye ne yapcam bilmiyorum neler yapabilirim yardım edin lütfen
Benim oglum da boyleyok canım neler yapıyorum yemeğe bakıyor bana bakıyor sonra anne ben yemicem acıkmadım falan diyo 1 yasından önce bende hep tattırdım o zamanda agzını acmıyordu yani hep yemedi ama su sekilli yemeği bi deneyeceğim artık cidden saçımı basımı yoluyorum oturup ağlıyorum çok çaresiz kaldım yemek yemeyi sevmiyorum cips yicem falan diyo(
yok canım neler yapıyorum yemeğe bakıyor bana bakıyor sonra anne ben yemicem acıkmadım falan diyo 1 yasından önce bende hep tattırdım o zamanda agzını acmıyordu yani hep yemedi ama su sekilli yemeği bi deneyeceğim artık cidden saçımı basımı yoluyorum oturup ağlıyorum çok çaresiz kaldım yemek yemeyi sevmiyorum cips yicem falan diyo(
Benim oglum da boyle
aynen cnm yaa gerçekten dayanamıyorum kıyamıyorum yemegini ye cipsini vericem diyorum yemiyorum o zmn verme fln diyo ne yapıcam bilmiyorum çok cadı ben kıznca hemen sarılıp annecim özür dilerim seni üzdüm bi daha yapmıcam söz diyo ama tabi lafta sonra da ben dayanamıyorum iki gözü iki çeşme ama su sekilleri denicem inşallah faydasını görürüm(
çok teşekkür ediyorum denicem başarılı olursam bildiricem sana :))
yeni farkettim yazdığınızı siz ne yapıyorsunuz peki nasıl baş etmeye çalısıyorsunuz bi de hamilesiniz ne zordur şimdiBenim oglum da boyle
O yaşta cips çukulata bilmiyodu benimkiler.Abur cubur yassak.Israr eymeyin acıkınca acıktım desin.Tencerelere baksın kendi koysun tabağına ne kadar istiyosa .İstersen sadece bi tadına bak beğenirsen yersin deyin.2 gün bile bekleyebilir .çocuklar çok sabırlı siz ondan sabırlı olun.Yeğenlerim annelerine eziyet ederdi benim tavrımı bildikleri için bizde yediklerine şaşardı anneleri.merhaba hanımlar;
2.5 yasındaki kızım yemek yemiyor sadece zorla çorba biraz balık yedirebiliyorum köfteydi bezelyeydi fasulyeydi çığlık çığlığa yedirmeye çalışıyorum ne yapabilirim siz nasıl alıştırdınız ne olur yardım edin artık sinirimden tırnaklarımı yiyorum çocuga bagırıyorum çıldırıcam çok üzülüyorum sonrasında oturup ağlıyorum bağırıyorum korkuyor o da korkudan ağlıyor diye ne yapcam bilmiyorum neler yapabilirim yardım edin lütfen
O yaşta cips çukulata bilmiyodu benimkiler.Abur cubur yassak.Israr eymeyin acıkınca acıktım desin.Tencerelere baksın kendi koysun tabağına ne kadar istiyosa .İstersen sadece bi tadına bak beğenirsen yersin deyin.2 gün bile bekleyebilir .çocuklar çok sabırlı siz ondan sabırlı olun.Yeğenlerim annelerine eziyet ederdi benim tavrımı bildikleri için bizde yediklerine şaşardı anneleri.
Su içsin kuru ekmek yesin .Ama istediği abur cuburu vermeyin .Göreceksiniz inadı kırılır.Dede babanne benim vermediğimi biliyodu hemen alırım zaten elinden..Diğer kuzenlerin dişleri kötü şimdi 9 yaşında benimki .Bizim dişler sağlıklı.Tabağındakini yersen şunu yiyebilirsin yoksa balkondan çubuk kraker sakız atarım aşağı.bizim dede anane yanımızda bilmemesi imkansız kuzenleri aynı yasta bi şekilde öğrendi maalesef keske kendi secse yese razıyım ama yok yemek yemicem diyo ac değilim diyo dönüyo kuru ekmek istio ya da en olmadı sürekli su içip karnını doyuruyo suyla
Su içsin kuru ekmek yesin .Ama istediği abur cuburu vermeyin .Göreceksiniz inadı kırılır.Dede babanne benim vermediğimi biliyodu hemen alırım zaten elinden..Diğer kuzenlerin dişleri kötü şimdi 9 yaşında benimki .Bizim dişler sağlıklı.Tabağındakini yersen şunu yiyebilirsin yoksa balkondan çubuk kraker sakız atarım aşağı.Bide şimdiden söyleyeyim kitaplarını toplamadığı zaman çanta aşağı boşaltılır bir defa yeterli oluyo.Düzenli bi çocuk oluyorlar
mesela köfteleri misket misket yuvarlayın una bulayın, çorbaya atın, ama bunu birlikte yapın oda yemeği kendisi yaptığını sansın yuvarlasın, unda gezdirsin, suya atsın pişirmek için kepçeyi verin karıştırsın.. vs...merhaba hanımlar;
Benim kizim pasta falan bile yemio inanin ben calisiyorum haftasonu yaoabilirim ama anneme söylicem beraber yemek yspsinlar bakalim insallah etkili olurmesela köfteleri misket misket yuvarlayın una bulayın, çorbaya atın, ama bunu birlikte yapın oda yemeği kendisi yaptığını sansın yuvarlasın, unda gezdirsin, suya atsın pişirmek için kepçeyi verin karıştırsın.. vs...
havuçlu muzlu toplar yapın Hindistan cevizine bulayın, yani besleyici şeyleri seveceği hale getirin ve birlikte yapın, benim kızımda bayabi işe yaradı