- 24 Aralık 2009
- 211
- 7
slm kızlar 2.5 yaşında bi oğlum var uyutamıyorum gündüzleri ve ben sinirden çıldırıyorum ayakta en az yarım saat sallıyorum hiç uyutmA akşşam 10 a kadar duruyo benim uykum gelio inanın öyle yerinde oturan bi çocuk ta değil zaten uyursa da max uykumuz 1 saat akşam 10 da sütünü verip sallıyorum uyuyo sabah en geç 9 da ayakta benim tavşan:))))
ne yapacağımı şaşırdım valla daha 2.5 yaşşında uykuya ihtiyacı var bugünde ayakta salladım yerine koydum uyanmış bide baktım arkamda güle güle geliyo odasına koydum burdan çıkmak yok dedim kapıyı da kapattım oyuncakalrıyla oynuyo beyefendimiz ne yapıorsunuz uyutmak için ya 1 saaat uyuyo ama insan dinleniyo yapacaklarımı yapıyorum acilen fikirlerinize ihtiyacım var
ne yapacağımı şaşırdım valla daha 2.5 yaşşında uykuya ihtiyacı var bugünde ayakta salladım yerine koydum uyanmış bide baktım arkamda güle güle geliyo odasına koydum burdan çıkmak yok dedim kapıyı da kapattım oyuncakalrıyla oynuyo beyefendimiz ne yapıorsunuz uyutmak için ya 1 saaat uyuyo ama insan dinleniyo yapacaklarımı yapıyorum acilen fikirlerinize ihtiyacım var