Konuşma Problemleri 2,5 yaşında oğlum konuşmuyor

Geç konuşma, kekeleme, her türlü konuşma probleminin paylaşıldığı konular.

smy54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
60
0
96
Kocaeli
arkadaslar oglum 2.5 yasında pek konusmuyor doktora götürmem gerekiyor ama hangi bölüme götürmem gerekir böyle birsey icin cocuk pisikyatrisinemi lütfen paylasımlarınızı bekliyorum:18::18::18:

canım önce bi kbb uzmanına götür oğlunu
yutkunma dil kaslarında bi hasar varmı ona baksınlar ondan sonra pedagoga götürürsün
çünkü zaten kbb ye yönlendiriyolar eltimin oğlunda da aynı problem var oda götürdü ondan biliyorum geçmiş olsun tatlım

sagol canım pedagoga götürmem icin hangi bölüm oluyor o branslarr farklı oluyor ya

yani söyle bise egitim arastırma hastanesine götürecem belli baslı bcocuk bölümleri var hangisinin ilgili bransına giriyor bilmiyorum

canım direkt pedagoloji dalı diye biliyorum canım zaten gittiğin hastanede pedagog yoksa psikoloğa götür o yardımcı olur
bide oğlun kaç kelime söylüyo tarif edebilirmisin canım

canım direkt pedagoloji dalı diye biliyorum canım zaten gittiğin hastanede pedagog yoksa psikoloğa götür o yardımcı olur
bide oğlun kaç kelime söylüyo tarif edebilirmisin canım

yardımın için tesekkür ederim ogum 2.5 yasında anne demiyor inanırmısın baba dede ay diit hanhan bunlar baska yok hareketlerle aanlatıyor derdini bise isticegi zaman tutuyor götürüyor elimizden su bile istemiyor hareketle anlatıyor birde mama diyor söyleyemedigi zaman dilini tutuyor gösteriyor sinirleniyor anlamadıgımız zaman caba göstersin diye anlamıyoruz kızıyo bu sefer

ısır onu benim için annesi

canım her çocuk bülbül gibi konuşacak diye bi kural yok üzme kendini bu kadar
benim yeğenim 3 yaşına kadar ağzını açmadı sonradan söküldü şimdi sustaramıyoruz:))
ama anne yüreği sen yinede bi uzmana göster oğluşunu için rahat etsin
bence önemli bi problemi yok oğlunun baksan 10 kelimeye yakın söyleyebiliyor
eltimin oğlu 3ü bitirdi anneden başka bişey diyemiyor ve onun konuşma ve yutkunma kasları çok zayıf kalmış ondan konuşamıyomuş
ama bak senin oğlan konuşuyor ama az konuşuyor

içim rahatladı cok sagol evet bi uzmana götürmem lazım alah cocuklrımıza saglık uzun ömür versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…