Bebek Beslenmesi 2.5 yaşında çocuğu olanlar boy ve kilo yazarmısınız...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızım 28 aylık boyu 89 kilosu 12 sizce nasıl iri bi kız olmayacağa benziyor gibi sizinkiler nasıl

kızım 27 aylık 95 cm 14,5 kilo.. çok zayıf duruyor haliyle.. 24 aylıkken de 94 idi.. bu yaz pek uzamadı :)

genetik özellikle boyda başlıca etken.. kızım eşimin tarafına çekmiş çok net :) eşim 1.90 ailesi de o civarda..

sağlık olduktan sonra gerisi boş.. hiç takılmayın bence..

ablam ilk okul bitene kadar değil yaşıtlarından tüm okuldakilerden uzun ve iri idi.. şimdi 32 yaşında 1.58 :)

ilerde çok değişebiliyor büyüme hızları farklı herkesin..

2 yaşından sonra o hızlı kilo alma uzamalar duraksıyor.. kan değerleri ve büyüme çizgisi önemli..

benım kzım da 25 aylık boyu 94 cm kılosu 12,5 ama bu dönemde 13 olmaları gerekıyordu ıstahsız mı sızınkıde

dönem dönem çok iştahsız oluyor öyle oturup doğru dürüst yemek yemesi yok az yiyor o da haliyle kiloya yansıyor kilosu bencede düşük ya kilo çok sıkıntı değilde boy daha önemli bence

evet dediğiniz gibide olabiliyor bakalım nasip kısmet bazen duraksayabiliyorlarmış bu yaşta

SON HECE evet canım gayet ıyı zaten de ben ısteyerek yemedıgını soylemek ıstedım yanı....ben her gıdasdan verdım ona zorlada oyunlada olsa((

bence çocuklarınızı bu şekilde karşılaştırmayın, 4 kilo doğan bir bebekle 2 kilo doğan bir bebeğin 2.5 yaşında ki değerleri elbette farklı olacaktır, persentil eğrilerine bakıp gelişimini takip edin.

JULLYET canım bızde karsılastırma yabmyrz zaten.. boy kılo endekslerını soruyoruz. yanlıs anladın sanırım.yanı persentıl egrılerını soruyoruz.

benim bildiğim persentil eğrisi daha farklı, sanırım yanlış biliyorum, kusura bakmayın kızlar, oğlum 3 yaşında boyu % 50 persentilde kilosu %50-75 doğduğundan beri persentil değerleri bu sınırda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…