2,5 cm çikolata kistim ve hamilemiyim testlerime bakarmisiniz

Var gibi duruyor canım kesin sonuç için kan ver İnşallah, adetin gecikti mi
Gecikmedi iki gün var yani normalde adetim cok duzensiZlesmisti 5 gun once gelmisti gecen ay bu ay bugün gorunuyor adet tarihim ama 5.inde olmustum gecen ay o yuzden ama ic bulantisi yasiyorum cok o yuzden yaptim boyle cikti hepsi

Kizlar dun doktordan geldik kan degerim 1186 cikti ama keseyi goremedik gebesin dedi doktorum basta direk ultrasonla baktiginda ya cok kucuk daha cok yeni dedi bilmiyoruz bakalim sali yine gidicem kizlar

Keseyi gorduk ama bugun kanamam oldu6 haftalikiz henuz doktor progestan verdi yat dedi yatiyorum bende ayaga kalkinca kanama oluyor Allaha emanet ettim bebegimide kendimide Rabbim esirgesin

Keseyi gorduk ama bugun kanamam oldu6 haftalikiz henuz doktor progestan verdi yat dedi yatiyorum bende ayaga kalkinca kanama oluyor Allaha emanet ettim bebegimide kendimide Rabbim esirgesin
Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsin. Sizin cikolata kıstınız mı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…