- 3 Temmuz 2020
- 16
- 12
- 3
- 33
- Konu Sahibi Meryemzeynep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım evet var gibi
Var gibi duruyor canım kesin sonuç için kan ver İnşallah, adetin gecikti mi
Canim adetime 2 gün var daha ama bu 4. Testim ve hepsi bu şekilde çıktı cok silikCanım evet var gibi
Yumurtlamanın kaçıncı günündesin
O zaman hamilesin canım tebriklerCanim adetime 2 gün var daha ama bu 4. Testim ve hepsi bu şekilde çıktı cok silik
Var canımCanim adetime 2 gün var daha ama bu 4. Testim ve hepsi bu şekilde çıktı cok silik
Gecikmedi iki gün var yani normalde adetim cok duzensiZlesmisti 5 gun once gelmisti gecen ay bu ay bugün gorunuyor adet tarihim ama 5.inde olmustum gecen ay o yuzden ama ic bulantisi yasiyorum cok o yuzden yaptim boyle cikti hepsiVar gibi duruyor canım kesin sonuç için kan ver İnşallah, adetin gecikti mi
Kan vericem aynen ama ben sasirdim cok cikolata kistimle kalamayabilirsin demisti doktorum ama biz oyle denemiyordukda zaten 2 oğlum varVar canım
Bence kan ver derim ben :)
Hayırlı olsunnnn
Baktiricam pazartesi artik giderim virus sebebiyle korkuyor insan rabbim saglikla gecirmek dogurmak nasip etsin Allah razi olsun kizlarHafif bir çizgi var inş hamilesindir..kana baktirsan ya
Korkma canim maskeni tak git herkes gidiyor.. amin cümlemiz denBaktiricam pazartesi artik giderim virus sebebiyle korkuyor insan rabbim saglikla gecirmek dogurmak nasip etsin Allah razi olsun kizlar
Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsin. Sizin cikolata kıstınız mı vardıKeseyi gorduk ama bugun kanamam oldu6 haftalikiz henuz doktor progestan verdi yat dedi yatiyorum bende ayaga kalkinca kanama oluyor Allaha emanet ettim bebegimide kendimide Rabbim esirgesin