aşırı pimpirikli bir anne olmama rağmen(,hatta afedersiniz ama tuvalete giderken bile,oğlumu anakucağıyla hole koyup,kapıyı aralayarak gözetlerim)oğlum düştü:S
nasıl mı oldu?
oğlumun odasındaydık,küçük bir odası var.uyuya kalmıştı.ben de onu köşeli kanepeye yatırdım.(ama dönme riski var diye koltuğun ortasına ve de dikey yatırdım).
ben de aynı odada 2 adım ötede yerde oğluma kumaş kitap yapıyordum.
(kesinlikle tedbir almış olsam bile o vaziyette yalnız bırakmam)
ve sıksık da oğlumu gözlüyordum.
1 dakika önce baktığım halde tekrar dönüp bktım ve aman Allahım oğlum poposunu kaydırarak!!!! (tamam çok hareketli ama bunu hiç yapmamıştı önceden)koltuğun kenarına gelmiş bacaklar aşağı sallanıyor!!
2 adımlık mesafe! hemen fırladım.1.adımı attım ama ben 2.yi atana kadar 1 saniye yaa 1 saniyede dengeyi tutamadı ve bacaklar aşağı çökünce kafa üstü alın üstü yani parke!ye düştü(((((((((((((((((
inanılmaz korktum:S çok zor bir normal doğum yapmış olduğum halde hayatımda böyle büyük bir acı,böyle bir korku hiç yaşamamıştım.
bebeğimi kucağıma alıp apartman kapısını açıp yardım edin diye bağırdım.
yüzüne sular sürdüm(ilk anda buz koymak risklşymiş)
kayınvalidmle aynı sitedeyiz komşularla ona haber yolladım.taksiye atlayıp hastaneye gittik.
aslına bakarsanız ilk anda ağladı,çünkü düşerek uyandı ve ben çok panikledyip,bağır çağır bir haldeydim:S
ama gayet iyi gözüküyordu takside falan:S acil dr u muayene etti çok şükür riskli bir durum gözlenmiyor dedi yapılabilecek tek şey 24 saat gözlemlemek.
aşırı kusma tepkisizlik olmamalı dedi.
normalde emdikten sonra çok kusmaz ara sıra kusar. o akşam da o şekilde kustu.ama ben tüm geceyi nöbette geçirdim diyebilir.
hareketleri normaldi.
şuanda (5 gün oldu) gayet normal hareketleri elh.
ama sanki daha fazla uyuyor gündüzleri.
ya da ben ona yoruyorum.
böyle bir olay yaşayan oldu mu?
ne yapabilirim.
acaba fazla uyumasına sebeb olabilir mi?
rabbim kimseye böyle bir korku yaşatmasın inş.
nasıl mı oldu?
oğlumun odasındaydık,küçük bir odası var.uyuya kalmıştı.ben de onu köşeli kanepeye yatırdım.(ama dönme riski var diye koltuğun ortasına ve de dikey yatırdım).
ben de aynı odada 2 adım ötede yerde oğluma kumaş kitap yapıyordum.
(kesinlikle tedbir almış olsam bile o vaziyette yalnız bırakmam)
ve sıksık da oğlumu gözlüyordum.
1 dakika önce baktığım halde tekrar dönüp bktım ve aman Allahım oğlum poposunu kaydırarak!!!! (tamam çok hareketli ama bunu hiç yapmamıştı önceden)koltuğun kenarına gelmiş bacaklar aşağı sallanıyor!!
2 adımlık mesafe! hemen fırladım.1.adımı attım ama ben 2.yi atana kadar 1 saniye yaa 1 saniyede dengeyi tutamadı ve bacaklar aşağı çökünce kafa üstü alın üstü yani parke!ye düştü(((((((((((((((((
inanılmaz korktum:S çok zor bir normal doğum yapmış olduğum halde hayatımda böyle büyük bir acı,böyle bir korku hiç yaşamamıştım.
bebeğimi kucağıma alıp apartman kapısını açıp yardım edin diye bağırdım.
yüzüne sular sürdüm(ilk anda buz koymak risklşymiş)
kayınvalidmle aynı sitedeyiz komşularla ona haber yolladım.taksiye atlayıp hastaneye gittik.
aslına bakarsanız ilk anda ağladı,çünkü düşerek uyandı ve ben çok panikledyip,bağır çağır bir haldeydim:S
ama gayet iyi gözüküyordu takside falan:S acil dr u muayene etti çok şükür riskli bir durum gözlenmiyor dedi yapılabilecek tek şey 24 saat gözlemlemek.
aşırı kusma tepkisizlik olmamalı dedi.
normalde emdikten sonra çok kusmaz ara sıra kusar. o akşam da o şekilde kustu.ama ben tüm geceyi nöbette geçirdim diyebilir.
hareketleri normaldi.
şuanda (5 gün oldu) gayet normal hareketleri elh.
ama sanki daha fazla uyuyor gündüzleri.
ya da ben ona yoruyorum.
böyle bir olay yaşayan oldu mu?
ne yapabilirim.
acaba fazla uyumasına sebeb olabilir mi?
rabbim kimseye böyle bir korku yaşatmasın inş.