2.5 Aylık oğlum düştü

yorgundana

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2023
52
14
3
26
Ağlıyor durmuyor diye şikayet ediyordum ve sanırım uyarı geldi . Yatağın ortasına yatırmıştım 2 metrelik yatak uzakta köşe de ben yatıyordum aramızda her zamanki gibi minder vardı . Dönemiyor daha küçücük ama nasıl oldu anlamadım yatağın ortasından düştü . Güm diye ses kalktım yüz üstü yerdeydi çığlık atar gibi ağlıyordu kucağıma aldım sakinleşti güldü ama ben çok kötüyüm . Gündüz hiç uyumamıştı 1 saat bile mama verdim kusmadı biraz oynadı uyuya kaldı kucağımda uykusuzluktan nefesini takip ediyorum Şuan uyanınca acile gidicem. 16 saat uyumadı diye biraz dinlensin dedim . Gülüyor ediyordu uyumadan önce . Ama kendimi bernat hissediyorum şikayet ettim ve bu oldu gibi geliyor çünkü yatağın ortasından dönemeyen bir bebek düşemez. Resmen uyarı geldi gibi kendimden nefret ediyorum iğrenç hissediyorum çok korkuyorum

Allah aşkına çocuk gülüyo diye doktora goturmedin mi!!!!

Korkman gayet normal ama bukadar kendine yüklenme.
Çocuk bu, düşe kalka büyüyecektir.

Bence direk doktora götürün ne olur ne olmaz cok ufak uyutmamak lazım bu gibi durumlarda

Allah aşkına çocuk gülüyo diye doktora goturmedin mi!!!!
16 saat uyumadığı için yorgun yorgun birde doktorlar ağlatsın istemedim çok kötü bi hata mı yaptım hemen gidiyim mi

16 saat uyumadığı için yorgun yorgun birde doktorlar ağlatsın istemedim çok kötü bi hata mı yaptım hemen gidiyim mi
Gidin tabi Allah korusun ya iç kanama olursa. Daha 3 aylık bile değil. Kemikleri de gelişmedi. Siz xakin kalın ama genede hemen acile getirin. Doktora değil acile. Gidemezsende 112 ara ambulans gelsin.

Dustukten sonra uyutmamak lazim ozellikle. Bebekler esnektir bir sey olmamistir panik olmayin ama doktora direkt goturun uyutmayin daha fazla

Bence direk doktora götürün ne olur ne olmaz cok ufak uyutmamak lazım bu gibi durumlarda
Doktorunu aradık düştüğü mesafe 50 cm altında kusması yok göz kayması yok gülüyor ediyor normal herşeyi diyince bekleyebilirsiniz dedi gözlemleyin dedi nefes alış verişini

Tabii ki gidin en azından içiniz rahat eder. Çoğu bebek yataktan düşme kazasını yaşıyor maalesef.

Doktorunu aradık düştüğü mesafe 50 cm altında kusması yok göz kayması yok gülüyor ediyor normal herşeyi diyince bekleyebilirsiniz dedi gözlemleyin dedi nefes alış verişini
Elbette doktorun dediği gibi sorun olmayabilir fakat siz buraya konu açtığınıza göre içiniz rahat değil. Farkında olmasanız da bi huzursuzlugunuz var. Gidin gerekli fiziki muayeneyi yapsınlar sonra desinler turp gibi maşallah eve gönül rahatlığıyla geri dönün.

Bence götürün içiniz rahat olsun hem de bir sorun olduysa hemen çaresine bakılır. Beşiği varsa besigine yatırın lütfen. Benim bebeğim 3.5 aylık genellikle Beşiğine yatiriyorum. Eğer koltuğa koyarsamda sehpayı önüne koyuyorum ve yastıkla destekliyorum. Bu arada bu işaret filan değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…