- 25 Eylül 2023
- 52
- 14
- 3
- 26
- Konu Sahibi yorgundana
-
Allah aşkına çocuk gülüyo diye doktora goturmedin mi!!!!Ağlıyor durmuyor diye şikayet ediyordum ve sanırım uyarı geldi . Yatağın ortasına yatırmıştım 2 metrelik yatak uzakta köşe de ben yatıyordum aramızda her zamanki gibi minder vardı . Dönemiyor daha küçücük ama nasıl oldu anlamadım yatağın ortasından düştü . Güm diye ses kalktım yüz üstü yerdeydi çığlık atar gibi ağlıyordu kucağıma aldım sakinleşti güldü ama ben çok kötüyüm . Gündüz hiç uyumamıştı 1 saat bile mama verdim kusmadı biraz oynadı uyuya kaldı kucağımda uykusuzluktan nefesini takip ediyorum Şuan uyanınca acile gidicem. 16 saat uyumadı diye biraz dinlensin dedim . Gülüyor ediyordu uyumadan önce . Ama kendimi bernat hissediyorum şikayet ettim ve bu oldu gibi geliyor çünkü yatağın ortasından dönemeyen bir bebek düşemez. Resmen uyarı geldi gibi kendimden nefret ediyorum iğrenç hissediyorum çok korkuyorum
Ağlıyor durmuyor diye şikayet ediyordum ve sanırım uyarı geldi . Yatağın ortasına yatırmıştım 2 metrelik yatak uzakta köşe de ben yatıyordum aramızda her zamanki gibi minder vardı . Dönemiyor daha küçücük ama nasıl oldu anlamadım yatağın ortasından düştü . Güm diye ses kalktım yüz üstü yerdeydi çığlık atar gibi ağlıyordu kucağıma aldım sakinleşti güldü ama ben çok kötüyüm . Gündüz hiç uyumamıştı 1 saat bile mama verdim kusmadı biraz oynadı uyuya kaldı kucağımda uykusuzluktan nefesini takip ediyorum Şuan uyanınca acile gidicem. 16 saat uyumadı diye biraz dinlensin dedim . Gülüyor ediyordu uyumadan önce . Ama kendimi bernat hissediyorum şikayet ettim ve bu oldu gibi geliyor çünkü yatağın ortasından dönemeyen bir bebek düşemez. Resmen uyarı geldi gibi kendimden nefret ediyorum iğrenç hissediyorum çok korkuyorum
16 saat uyumadığı için yorgun yorgun birde doktorlar ağlatsın istemedim çok kötü bi hata mı yaptım hemen gidiyim miAllah aşkına çocuk gülüyo diye doktora goturmedin mi!!!!
Gidin tabi Allah korusun ya iç kanama olursa. Daha 3 aylık bile değil. Kemikleri de gelişmedi. Siz xakin kalın ama genede hemen acile getirin. Doktora değil acile. Gidemezsende 112 ara ambulans gelsin.16 saat uyumadığı için yorgun yorgun birde doktorlar ağlatsın istemedim çok kötü bi hata mı yaptım hemen gidiyim mi
Doktorunu aradık düştüğü mesafe 50 cm altında kusması yok göz kayması yok gülüyor ediyor normal herşeyi diyince bekleyebilirsiniz dedi gözlemleyin dedi nefes alış verişiniBence direk doktora götürün ne olur ne olmaz cok ufak uyutmamak lazım bu gibi durumlarda
Tamam hemen çıkıyorumDustukten sonra uyutmamak lazim ozellikle. Bebekler esnektir bir sey olmamistir panik olmayin ama doktora direkt goturun uyutmayin daha fazla
16 saat uyumadığı için yorgun yorgun birde doktorlar ağlatsın istemedim çok kötü bi hata mı yaptım hemen gidiyim mi
Elbette doktorun dediği gibi sorun olmayabilir fakat siz buraya konu açtığınıza göre içiniz rahat değil. Farkında olmasanız da bi huzursuzlugunuz var. Gidin gerekli fiziki muayeneyi yapsınlar sonra desinler turp gibi maşallah eve gönül rahatlığıyla geri dönün.Doktorunu aradık düştüğü mesafe 50 cm altında kusması yok göz kayması yok gülüyor ediyor normal herşeyi diyince bekleyebilirsiniz dedi gözlemleyin dedi nefes alış verişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?