Bizde 1 aylikken covid gecirdik oksürük kolay geçmiyor malesef doktorunuza mesaj atın belki şurup yazar ben calpol verdim hep ama bizde ateşte vardiHanımlar selam,
Yaklaşık bir ay önce kızımda bende covid geçirdik ozamanda kızım öksürmüştü dr gittik ciğerine inmediği için basit bir hava tedavisi ile toparladı. Yaklaşık bir haftadır yeniden bir öksürük başladı. Günde iki üç defa öksürüyordu kusmuğu kaçıyor sandım önce önemsemedim genel durumunda bişey yoktu. Sonra dra mesaj attım burnunu açık tutarak takip et ateş eşlik eder hırıltı olursa gel dedi. Dün ve bu gece biraz çoğaldı kuru bir öksürük ama hırıltı ateş yok. Emziriyorum sık sık bazen emerkende tıkanıyor. Bu sabah emerken boğazına kaçtı ve çok öksürdü. Normalde boğazına kaçınca birkaç kere öksürür biterdi. Başına böyle birşey gelem varmı? Bir haftadır neden geçmedi hastalık olsa bu zamana kadar ilerlemezmiydi ? Lütfen bilginiz varsa paylaşın dra da götüreceğim ama çok çekiniyorum hastaneler şuara mikrop yıvası ve çok kalabalık. Önemsiz bir durumsa boşa götürmek istemiyorum o mikrobun içine
Tekrarlamışmıydı peki öksürük? Bizim iki hafta kadar sürdü covidde sonra geçti iki hafta sonra tekrar başladıBizde 1 aylikken covid gecirdik oksürük kolay geçmiyor malesef doktorunuza mesaj atın belki şurup yazar ben calpol verdim hep ama bizde ateşte vardi
Siz bol bol sarımsak yiyin ve emzirme kampı yapın. Bebeginde göğsünü sıcak tutun. Mesela tülbent koyabilirsiniz Burnunu hep açık tutun ve buhar yapın odasındaHanımlar selam,
Yaklaşık bir ay önce kızımda bende covid geçirdik ozamanda kızım öksürmüştü dr gittik ciğerine inmediği için basit bir hava tedavisi ile toparladı. Yaklaşık bir haftadır yeniden bir öksürük başladı. Günde iki üç defa öksürüyordu kusmuğu kaçıyor sandım önce önemsemedim genel durumunda bişey yoktu. Sonra dra mesaj attım burnunu açık tutarak takip et ateş eşlik eder hırıltı olursa gel dedi. Dün ve bu gece biraz çoğaldı kuru bir öksürük ama hırıltı ateş yok. Emziriyorum sık sık bazen emerkende tıkanıyor. Bu sabah emerken boğazına kaçtı ve çok öksürdü. Normalde boğazına kaçınca birkaç kere öksürür biterdi. Başına böyle birşey gelem varmı? Bir haftadır neden geçmedi hastalık olsa bu zamana kadar ilerlemezmiydi ? Lütfen bilginiz varsa paylaşın dra da götüreceğim ama çok çekiniyorum hastaneler şuara mikrop yıvası ve çok kalabalık. Önemsiz bir durumsa boşa götürmek istemiyorum o mikrobun içine
Hayir tekrarlamadi bizimde 2 hafta sürdü ateşle bir hemde. Havalar soguk üşütmüş olabilir doktorunu arayip durumu anlat belki bi recete yazar şurupsuz geçmiyor kuru öksürükTekrarlamışmıydı peki öksürük? Bizim iki hafta kadar sürdü covidde sonra geçti iki hafta sonra tekrar başladı
Geçen sefer havayla geçmişti. Ateş yok bizde sadece bi öksürük var oda sürekli değil birkere yazdım doktoruna hırıltı ateş yoksa burnu açarak takip edelim dedi ama geçmiyor dünden beride arttı ağzıda tükürüklü. Kuru kuru arada öksürüyor. Bu akşam gideceğim tekrar kontrole çocuk hastanesi olduğu için dr hep buluyoruz ciğerine inse anlardım herhalde dimi. Hırıltı hiç yok çünküHayir tekrarlamadi bizimde 2 hafta sürdü ateşle bir hemde. Havalar soguk üşütmüş olabilir doktorunu arayip durumu anlat belki bi recete yazar şurupsuz geçmiyor kuru öksürük