2.5 aylık gebeyken bebeğimin kalp atışları durdu

Ayseea0733

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2019
1
0
1
26
2.5 aylık gebeyken bebeğimin kalp atışları durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Çok zor hamile kalmıştım bu durumu yaşamak beni yıktı. Doktor 3 ay korun dedi ben çok zor hamile kaldığım için 3 ay bana çok uzun geliyor bu durumu yaşayan varmı fikir verebilir mi

Geçmiş olsun. Kürtaj olduğun için korunman gerekir. Bazı yabancı materyallerle rahmine girdiler, parça aldılar rahmin zarar gördü . Yeniden adet oldukça rahim kendini yenileyecek ve bebeğin için sağlıklı bir gebelik geçirebileceğin bir duruma gerecek. Bende bir kaç kez zorunlu kürtaj oldum , 3 adet dönemi bekledim hemen ertesinde gebe kaldım.

Bende tedavi ile hamile kaldım ve 4 yılın sonunda 12 haftalık iken düşük oldu banada korun dedi ama ben korunmadım bi sorunda olmadı tabi düşükten sonra 15 20 gün kanamam olduğu için birliktelik zaten 3 hafta sonra oldu korunmayıp hmn hamile kalanlar var zaten çok zor gebe kaldığım için umursamadım..doktoruma sorduğumda neden korunayım dediğimde rahim kendini topların tekrar gebe kalırsam riske atma yine aynı sonuç olur demişti ama ben hamile kalamadığım için korunmadım nasılsa olmaz dedim ve olmadı da 1 sene sonra gebe kalabildim tekrardan

Kurtajdan sonra bazı doktorlar korunmaya gerek yok diyorlar rahim kendini toparlamadan gebe kalmaz zaten kimilerinde 3 kimilerinde 6 ay vücuda gore değişir. Kurtajdan sonra daha çabuk hamile kalınıyor.

2.5 aylık gebeyken bebeğimin kalp atışları durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Çok zor hamile kalmıştım bu durumu yaşamak beni yıktı. Doktor 3 ay korun dedi ben çok zor hamile kaldığım için 3 ay bana çok uzun geliyor bu durumu yaşayan varmı fikir verebilir mi
Tüp bebekle hamile kaldim 11. Haftada kaybettim evet gerçekten çok zor. Bana korun va demedi zaten olmuyodu sadece yeni tedaviye 3 ay sonra baslayalim dedi. Eltim kendiliginden hamile kaldi onunda düştü ilk gebeliklerde dusuk ihtimali epey yükselmiş doktoru oyle demişti. Ona da 3 ay korun 3 ayin sonunda tekrar hamile kalirsin dedi 1 ay korundu yinede doktorun dedigi gbi 3. Ay sonunda hamile kaldi insallah saglikla gelir. Doktorlar kürtaj sonrasi korunmayı ilk ay istiyor yani ilk adeti olmak lazimki olasi hamilelikte gebelik hesabi rahat yapilabilsin. Onun dışında bir çok doktor kadin psikolojik olarak hazir olduğu an korunmayı bırakabilir diyor. En mantiklisi ilk adeti bekleyip sonrasinda denemeye baslamak. Çok okudum kurtajdan hemen sonra gebe kalanlari

Geçmiş olsun sabırlar diliyorum,daha sağlıklı olması adına rahminizin toparlanması için belki beklemek daha hayırlı olacaktır,gönlünüze göre olur inşallah..

Back
X