2.5 aylik bebek yesil ishal

yeni annesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
2
0
29
Kızlar merhaba 2.5 aylik oğlum anne sütü ve ağırlıklı olarak mama ile besleniyor 3 saatte 1 90 cc içiyor , aşırı gazli bir bebek kendini kasıyor ikinmaya çalışıp ağlıyor çok zor rahatlatiyoruz.sap simplex damla kullanıyoruz daha çok kasıyor kendini ve ağlıyor. Aptamil conformil kullanıyoruz mama olarak biberon dr browns antikolik ama ne yapsam faydasız. Kakasını 2 günde 1 yapıyor son 2 3 kakası taşar vaziyette yesil ishal şeklinde acaba bu kaka normal mi yoksa mamadan mıdır demir icerigi fazla bir mama oda yapabilir mi acaba destek olursanız çok sevinirim korktum açıkçası fotoğrafta ekliyorum şimdiden kusura bakmayın foto icin

Eklentiler

• IMG-20241027-WA0012.jpg
    IMG-20241027-WA0012.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar merhaba 2.5 aylik oğlum anne sütü ve ağırlıklı olarak mama ile besleniyor 3 saatte 1 90 cc içiyor , aşırı gazli bir bebek kendini kasıyor ikinmaya çalışıp ağlıyor çok zor rahatlatiyoruz.sap simplex damla kullanıyoruz daha çok kasıyor kendini ve ağlıyor. Aptamil conformil kullanıyoruz mama olarak biberon dr browns antikolik ama ne yapsam faydasız. Kakasını 2 günde 1 yapıyor son 2 3 kakası taşar vaziyette yesil ishal şeklinde acaba bu kaka normal mi yoksa mamadan mıdır demir icerigi fazla bir mama oda yapabilir mi acaba destek olursanız çok sevinirim korktum açıkçası fotoğrafta ekliyorum şimdiden kusura bakmayın foto icin

Başlığa fotoğraflı diye eklerseniz iyi olur
Bebek ilk doğduğunda refleksle kakasını yapar, sonra ilerleyen günlerde kaslarını fark eder ve kendisi ıkınma ile yapmayı öğrenir.
Çocuğun damlalık bir durumu yok bence. Düzene girer zamanla. Benim ilk zamanlar bazen 10 günü buluyordu kakasını yapmadığı bir şey de olmadı. Doktor müdahele etmeyin çocukta bir sıkıntı yoksa dedi. Formül mamadan dolayı renk öyledir muhtemelen.

Başlığa fotoğraflı diye eklerseniz iyi olur
Bebek ilk doğduğunda refleksle kakasını yapar, sonra ilerleyen günlerde kaslarını fark eder ve kendisi ıkınma ile yapmayı öğrenir.
Çocuğun damlalık bir durumu yok bence. Düzene girer zamanla. Benim ilk zamanlar bazen 10 günü buluyordu kakasını yapmadığı bir şey de olmadı. Doktor müdahele etmeyin çocukta bir sıkıntı yoksa dedi. Formül mamadan dolayı renk öyledir muhtemelen.
Teşekkürler bilgi için bizim uyutmayan gaz sancıları şeklinde ilerliyor aslında damlada ise yaramıyor masajla ilerliyoruz inşallah geçer bu durum beni kakasinin yesil ishal oluşu korkuttu esasen

Bu kaka ishal değil. Elbette ıkınacak sonuçta artık kendisi yapıyor. Benim de bebeğim mamayla besleniyor mamayı değiştirdiğimde böyle yapmıştı ama sonra sarıya doğru geçti rengi. Bu kıvam olması gereken korkmayın. Google a yazarsanız bebek ishali diye o zaman karşılaştırma yapabilirsiniz. İki gün de normal her gün de normal haftada bir de normal. Doktorum sadece siyah kaka olursa kork demişti stres yapmayın enfeksiyon olsa parlak açık yeşil kaka oluyor genelde

Bebek mamalarinin yapisinda demir var galiba. O sebeple kakayi boyuyor. Benimkilerinde kakasi boyleydi. Bir de bebek kakasi bu sekil sivi gibi olur. 2 gunde bir kaka yapmasi da sorun degil gazini cikardigi surece hic bir sorun yok. Ta ki kati gidaya baslayana kadar

X