2,5 aylık bebeğim uykuda sürekli hareket ediyor

Hayal10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
316
200
Dalmaya çalışırken çok yapıyor bunu.. eller kollar kafa hep oynuyor.. seste çıkarıyor.. bunun sebebi ne olsbilir

Dalmaya çalışırken çok yapıyor bunu.. eller kollar kafa hep oynuyor.. seste çıkarıyor.. bunun sebebi ne olsbilir
Bebeklerde moro refleksi vardır ilk 4 ay kontrol edemezler kollarını. Gevşek bir kundakla sorunu çözebilirsiniz. Sıkı kundaklamayın, zararlı.

Kundaklamak önemli ilk aylar bende kundak yapmıştım
ama öncesinde çocuk doktorunuzada bi danışın bence biraz pimpirikliyim ben olsam önce doktora götürürdüm

Kundaklamak önemli ilk aylar bende kundak yapmıştım
ama öncesinde çocuk doktorunuzada bi danışın bence biraz pimpirikliyim ben olsam önce doktora götürürdüm
Doktora aylık kontrolünde sordum gazdan dedi aslinda.. gaz çıkarabilmek için yaparmış

Benim oglum da 2 aylık. Yokuş yukarı cikmaya zorlanan kamyon gibi ses cikariyo :) gaz çıkarmaya calistigi icin yapiyolar canim hic endiselenme. Ikınırken cikariyo bu sesi gece uyurken falan da cikariyo. Ama uyandirmiyorum ben. Yani kisaca gazdan yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…