• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.5 ayda 5.5 kilo aldım :)

Beyzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
344
0
66
Samsun
Kızlar 44.5 kiloydum şimdi 50 kiloyum herkes de farkediyor kilo almışsın çok yakışmış diyorr. Kalçam bacaklarım göğüslerim :17: büyüdü ve malesef göbeğim var. :)
çok dikkat etmedim buna çok da takmıyorum ama dağılmazsa göbekten sınavı atlatınca bi çaresine bakacağım :)

nasıl mı kilo aldım iştahımın çok düştüğü sıralarda sipraktin içtim ama 15 günde bir kez falan
başlarda çok yiyodum ama alamıyodum sonra zamanla almaya başladım.
evet mucivezi şeyi söylüyorum.
Cici bebe! :)
düzenli olarak yatmadan önce büyük bi kaseye 20 tane falan cici bebe 200 ml süt ve bir tane muz. Yaklaşık 500 kalori yapıyor :) Ve sağlıklı kilo aldırıyor haftada 500 gr falan aldım.
10 gündür de her gün yerine 2 3 günde bir yiyorum zayıflama yok :)

Beyyzcim , tebrik ediyorum inan seni...

Darısı bizim başımıza..;)

5 - 6 Kiloda gözüm yok inan..

Sadece 2- 3 kilocuk alsam yeticek bana..;)))

5 - 6 Kiloda gözüm yok inan..

Sadece 2- 3 kilocuk alsam yeticek bana..;)))
:)
deneyin derim o zaman gerçekten besin değeri çok yüksek bu bisküvilerin.
ben önceden de severdim ama çok yemezdim burda kimisi midem bulandı kokusundan yazmış ne hikmetse ben hala bıkmadım ve tiksinnmedim :)

bunları yiyebilmek için keşke iştahım olsa:19::5:

gece yatmadan önce zorlasanız biraz olmaz mı suyla yudum yudum ya da muz olmadan böyle bardağa koyup içebilirsiniz :)

denemekte fayda var tabi, deneyeceğim :)
Paylaşımınız için teşekkürler :71:

:)
deneyin derim o zaman gerçekten besin değeri çok yüksek bu bisküvilerin.
ben önceden de severdim ama çok yemezdim burda kimisi midem bulandı kokusundan yazmış ne hikmetse ben hala bıkmadım ve tiksinnmedim :)

muzudamı karıstırıyorsun:)) yoksa hergun 1muzmu yıceZ

Kızlar 44.5 kiloydum şimdi 50 kiloyum herkes de farkediyor kilo almışsın çok yakışmış diyorr. Kalçam bacaklarım göğüslerim :17: büyüdü ve malesef göbeğim var. :)
çok dikkat etmedim buna çok da takmıyorum ama dağılmazsa göbekten sınavı atlatınca bi çaresine bakacağım :)

nasıl mı kilo aldım iştahımın çok düştüğü sıralarda sipraktin içtim ama 15 günde bir kez falan
düzenli olarak yatmadan önce büyük bi kaseye 20 tane falan cici bebe 200 ml süt ve bir tane muz. Yaklaşık 500 kalori yapıyor :) Ve sağlıklı kilo aldırıyor haftada 500 gr falan aldım.
Ne güzel tahammül etmişsin de almışsın sonucunu ben hemen bıkıyorum tadından kokusundan :50:
Her gün bol bol yerim yemek her öğünü iki katına çıkarıp yerim ama cici bebeyi her gün yiyemiyorum :14:

yaa çok güzelll:53:. ben bir türlü alamıyorum her yolu denedim bugün de buna başlayacağım umarım alırım artıkk :59:

Back