Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuca göre hamile değilsinizKızlar merhaba ben 22 yaşındayım yeni evlendim 16 kasım da regl oldum. Bugün doktora kontrole gittim hamilelik şüphesiyle ve beta hcg <2.30 ve değere gebelik birinci hafta diye not düşmüşler sizce hamilemiyim
Lekenme tarzında kanamam oldu adet olmadım ve geciktiCanım döngünün kaçıncı günündesin veya adetin gecikti mi??
Kaç gün gecikti ve adet döngün kaç gün normaldeLekenme tarzında kanamam oldu adet olmadım ve gecikti
Kaç gün gecikti ve adet döngün kaç gün normalde
Ne yaptın hamile misin?Lekenme tarzında kanamam oldu adet olmadım ve gecikti
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba aynı durumdayiz ama bana doktor gebelik yok dediKızlar merhaba ben 22 yaşındayım yeni evlendim 16 kasım da regl oldum. Bugün doktora kontrole gittim hamilelik şüphesiyle ve beta hcg <2.30 ve değere gebelik birinci hafta diye not düşmüşler sizce hamilemiyim
Gebeliğin 1.haftası demek adet zamanı demek oluyor.Kızlar merhaba ben 22 yaşındayım yeni evlendim 16 kasım da regl oldum. Bugün doktora kontrole gittim hamilelik şüphesiyle ve beta hcg <2.30 ve değere gebelik birinci hafta diye not düşmüşler sizce hamilemiyim
Malasef değilmişimNe yaptın hamile misin?
Negatif malasefBenimde durumum aynı sonuç ne oldu acaba
Merhaba bana da gebelik yok dedi malasefMerhaba sonucunuz ne oldu acaba aynı durumdayiz ama bana doktor gebelik yok dedi
Şimdide gene regl günüme tam tamına 3 gün var ara ara kasık ve bel ağrım oluyor birde akıntılarım bu ayda aynı şeyle karşılaşır mıyım bilmiyorumNegatif malasef
Hiç bilmiyorum regl günüme daha 5 gün var bu ayda lekenmelerim başladı çok garip bir süreçbenim gecikmenin 11. gününde beta 2,30 çıktı 18 gün gecikti hala gelen giden yok sizce ne olmuş olabilir
Benim beta 5.0 çıktı doktor haftaya tekrar gel dedi Çarşamba tekrar gidecem sizce nolmusturHiç bilmiyorum regl günüme daha 5 gün var bu ayda lekenmelerim başladı çok garip bir süreç