yazlık bende bunlar var tamamen sıfır ve markaEki Görüntüle 1103571 Eki Görüntüle 1103572 Eki Görüntüle 1103575 Eki Görüntüle 1103584 Eki Görüntüle 1103591
Canim bu resimdeki hepsi sifir hic giyilmediler ayakkabi birkac defa giyildiTişörtlerin beden, fiyat ve kullanım durumları nedir? Ba-yıl -dımmmm
Canim bu resimdeki hepsi sifir hic giyilmediler ayakkabi birkac defa giyildi
Tshirtler gecen hafta alindi yalnis beden almisim fisi de kaybettim degisim yapmadi.ar thomas ve kostebekgiller yani bedeni 2 yas ana biraz genis kalibi sanki iki bucuk yas da rahat giyer
Gomlekler biri kanz uc yas digeri lcw o da uc yas onlar da sifirdir
Sadece thomas uc yas cnm ama uc yas pantolon gomlek vs var guncellerim istersenBize 3 yaş tişört lazım. Çok da güzeller
Eki Görüntüle 1104468 Eki Görüntüle 1104469 Eki Görüntüle 1104470 Eki Görüntüle 1104471
canım bunlar var bende istersen..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=711174 burdan konuma bakabilirsin son sayfadalar.
canım siyah ayakkabı kaç numara fiyatı nedir kullanım durumu nedir çok acil
sade siyah olan pumalar 24 numara 15 lira canım. herhangi bir yıpranması yok .
Canım detaylı daha yakından resim gönderirmisin bana bi kaç foto olsun lütfen beyza_yagiz@hotmail.com adresim
peki çekip gönderiyorum..
Siyah puma satildimi acaba???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu ayakkabı duruyor mu?23 numara, Polaris ,iç-dış deri, tabanı yumuşak, 5 nokta ortopedik...
Bu ayakkabı satıldı mı acaba?yazlık bende bunlar var tamamen sıfır ve markaEki Görüntüle 1103571 Eki Görüntüle 1103572 Eki Görüntüle 1103575 Eki Görüntüle 1103584 Eki Görüntüle 1103591
Evet duruyorBu ayakkabı duruyor mu?
Canım, yeğenime düşünüyordum. 24-25 giyiyormuş. Zahmet verdim.Evet duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?