EN DOĞRUSUNU YAPIYORSUN CNM. YIĞINLA PARA VERİP SONRA ELİMİZDE YEPYENİ KAILIYORLAR. KIZ İÇİNMİ ARIYORSUN YAZMAMIŞSIN AMA BENDE KIZ VAR RESİM ATAYIM.1 gun icin gidip 70-80 liraya almak istemiyorum kizlar varsa foto yollayin.
erkek çocuk için var elimde siyah takım 2 kere giydik erkek çocuk için ise foto atabilirim1 gun icin gidip 70-80 liraya almak istemiyorum kizlar varsa foto yollayin.
yok cnm sagol oğlum için baktım benEN DOĞRUSUNU YAPIYORSUN CNM. YIĞINLA PARA VERİP SONRA ELİMİZDE YEPYENİ KAILIYORLAR. KIZ İÇİNMİ ARIYORSUN YAZMAMIŞSIN AMA BENDE KIZ VAR RESİM ATAYIM.
ewet erkek için foto ve fiyat belirt bakalim cnmEr
erkek çocuk için var elimde siyah takım 2 kere giydik erkek çocuk için ise foto atabilirim
tamam cnm bakalımBendede var cnm pazartesi atabilirim gomlek ceket pantolon yelek kravat seklinde
Ben sehir dısına cıktım uyarsa çarsamba foto atabılırm sadece ceket ve pantolon bendekı bılgın olsn civil markatamam cnm bakalım
tamam olur bu arada kimse foto atmazsa beklerim iyi yolculuklar dilerimBen sehir dısına cıktım uyarsa çarsamba foto atabılırm sadece ceket ve pantolon bendekı bılgın olsn civil marka
tamam olur bu arada kimse foto atmazsa beklerim iyi yolculuklar dilerim[/QUtabi donunce foto atarım uyarsa gorsz fıyat olrk 30 tl bu arada sormsnz sımdı fark ettım ayrıca guzel temenniniz için teşekkürler
KumaşmıEki Görüntüle 1603405 Eki Görüntüle 1603406 Benim oglum 3 ne yeni girdi ben baska bir gomlekle kombinledim
Begenen olursa 35 tl verebilirim
EvetKumaşmı
Cnm sehir dısındn dondum takımlar bunlar 92 cm 2 3 yasa rahat olur beli lastiklıdır1 gun icin gidip 70-80 liraya almak istemiyorum kizlar varsa foto yollayin.
Cnm sehir dısındn dondum takımlar bunlar 92 cm 2 3 yasa rahat olur beli lastiklıdır